Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Nou escÓndol d'Eberhard Grosske!

magi | 31 Gener, 2007 23:53 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Gràcies a l'infatigable periodísme d'investigació de EL MUNDO s'ha trobat una cinta de vídeo on es pot veure com els membres del BLOC per MALLORCA, amb Eberhard Grosske al capdavant, assajen un nou model de festa de l'Estendard per quan hagin arribat al poder. Es pot observar com s'utiliza a joves adolescents que, evidentment, no tenen cap permís patern. La Oficina de Defensa del Menor, el Tribunal Constitucional, La Junta Electoral Central i els seus companys de coalició han de prendre bona nota i actuar en conseqüència.

 

Categoria: MagÝ. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

En BLOC contra les calumnies de EL MUNDO

magi | 31 Gener, 2007 16:32 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Imatge de la roda de premsa del BLOC PER PALMA on EBERHARD GROSSKE ha rebatut les "informacions" oferides per EL MUNDO. A la foto Nanda Ramon i Miquel Àngel Llauger candidats deL BLOC, regidors i regidores del PSM i d'EU-EV i Antoni Bennàssar de PROGRESSISTES PEL BLOC,  

Categoria: BLOC Palma. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

En BLOC per La Real

magi | 31 Gener, 2007 16:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: BLOC Palma. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Agenda PSM Febrer 07

magi | 31 Gener, 2007 09:15 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

aquí trobareu els actes d'AGENDA pel mes de febrer

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

CompromÝs pel PaÝs ValenciÓ

magi | 30 Gener, 2007 07:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Les forces polítiques sotasignants (Esquerra Unida del País Valencià, Bloc Nacionalista Valencià i Els Verds), i els seus candidats i candidates a les eleccions autonòmiques, amb el ferm propòsit de contribuir a posar fi a les polítiques antisocials, depredadores del territori i menyspreadores de la cultura valenciana, adoptem davant el poble del País Valencià el següent compromís, al qual ajustarem la nostra actuació tant en les Corts com en tota la resta d’àmbits i institucions en els quals tinguem presència...

 (Segueix)

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8 9  SegŘent»