Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Festa a La Real

magi | 29 Juny, 2007 17:24 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Després d’uns mesos molt intensos de campanya, pactes i negociacions, ha arribat el moment de poder passar una estona plegats amb més tranquil·litat. És per això que vos proposam un sopar de companyonia entre tots els simpatitzants i col·laboradors del BLOC per PALMA, en un lloc tan emblemàtic per a nosaltres com és el monestir de la Real.
 
El sopar es farà el proper dijous 5 a les 21h. Costarà 12 euros. Actuarà el grup ARPELLOTS HAVANERES BAND.
 
Cal fer la reserva telefonant a la seu central del PSM (971 77 52 52  matins de 9 a 14h) o bé enviant un correu electrònic a  mallorca@psm-entesa.cat  abans del dimarts 3.  
 
ROMERIA SANT BERNAT 2004 
 

Categoria: BLOC Palma. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La mem˛ria del PP

magi | 28 Juny, 2007 21:38 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El Partit Popular ens anirà recordant durant tota aquesta legislatura que ha perdut les eleccions als despatxos i no a les urnes i que cal fer una reforma de la llei electoral.

Jo vos deman que al Google poseu les següents paraules:

  • tamayo
  • transfuga
  • partido popular

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

A Cort i pel mˇn

magi | 27 Juny, 2007 17:02 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui s'ha fet el primer ple a Cort. Rapidíssimament s'han "escabetxat" un munt de punts de procediment legalista prèvi a l'inici de la legislatura. A la foto el grup municipal del BLOC PER MALLORCA a Palma. José Manuel Gómez (Habitatge), Nanda Ramon (Cultura, Política Lingüística i Patrimoni) i Eberhard Grosske (Tinent de Batle, Benestar Social i Participació). A partir d'ara els plens es faran els darrers dilluns de cada mes i començaran a les 10h.

Avui migdia hem anat a dinar una part dels curritos de la seu central del PSM. Feia temps que no trobàvem el moment. En un àmbient de "franca camaraderia" ens hem empassolat diversos productes de la terra acompanyats d'una generosa provisió de cervesa ben fresqueta. 

La nostra jefa (a la qual Déu nostre senyor conservi molts d'anys) ha procedit a convidar-nos. Ho ha fet amb bitllets petits i sense marcar d'una procedència un tant dubtosa (que la fiscalia i El Mundo farien molt bé d'investigar). 

Sí....és una frikada....però aquest cartell l'hem trobat de camí cap al cotxe. Sense comentaris. 

 

Categoria: MagÝ. Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

GrÓcies i disc˙lpes

magi | 26 Juny, 2007 17:08 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Vaig obrir aquest blog a principis de gener, quasi de forma impulsiva i sense gaire traça. M'he anat enganxant i ara sempre vaig rumiant que posar-hi per divertir-me i per divertir-vos. 15.000 visites més tard encara em sorprèn quan algú, de sobte, em fa comentaris del tipus: ahir vaig mirar el teu blog! ara no hi escrius gaire! escrius massa! a la foto hi surts més gras! Em direu que tots tenim el nostre ego i quequeputes esperaves si no que et facin comentaris. Bé idò "a mi blog y a mi nos llena de honda satisfacción poder compartir el ciberespacio con vosotros" (com diria en Juanca). Gràcies per seguir-me, gràcies per dir-me que em seguiu, gràcies per alimentar el meu ego (ah, senyor! segur que en Peter m'ho refregarà pes morros quan entri al Lorién!). Miraré de ser més acurat i de no penjar vídeos més frikis del compte (he fet cas a alguns posts anònims i he despenjat el darrer vídeo).
 

Categoria: MagÝ. Comentaris: (3). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Pacte de govern 07-11

magi | 26 Juny, 2007 16:23 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Us adjunto el text del pacte de govern signat entre el PSOE, el BLOC per MALLORCA i Unió Mallorquina. Amb el recolzament d'Eivissa pel Canvi i el PSM de Menorca-Els Verds.
 
 

Categoria: BLOC Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7  SegŘent»