Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

2a part del Parole, parole, parole...

magi | 30 Octubre, 2007 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Us adjunto una segona part del primer post ENTESA: parole, parole, parole... (Segueix)

Categoria: MagÝ. Comentaris: (12). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El CatalÓ del Consell

magi | 29 Octubre, 2007 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Com ja sabeu la llengua catalana té diversos dialectes. Al català de Mallorca hi podem trobar, entre d'altres, el solleric, el sineuer i el pollencí. Avui n'he descobert un altra: el català del consell de Mallorca. Aquest dialecte és utilitzat pels senyors i senyores consellers al Ple i aquí en teniu alguns exemples: "hi té algo", "apoiam", "ademés", "cifres", "assumpto", "bueno", "pués", "teléfono", "después", "evidentement", "mensatge", "pleno", "cualidad", "ciudadans".

Categoria: MagÝ. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Censura a Italia

magi | 28 Octubre, 2007 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
El diari La Repubblica explica que el govern italià ha preparat un projecte de llei que obligarà els blocaires a pagar una taxa i a tenir un periodista professional que es faci responsable dels continguts que publiquin. El projecte també preveu penes de presó per als blocaires que editin continguts difamatoris. El diari assegura que el govern de Romano Prodi ja ha aprovat el projecte, que solament necessita el vist-i-plau del parlament.

Naturalment, aquest projecte ha fet soroll dins la blocosfera italiana. Un dels blocaires més seguits del país, el populista Beppe Grillo, ja ha anunciat que, si l'obligaven a tancar el bloc, recorreria a un servidor estranger.

El govern italià no és el primer que adopta mesures per a controlar els blocs. Les autoritats xineses, per exemple, obliguen els blocaires a registrar-se, si volen publicar a la xarxa. A més, la Xina filtra certes paraules clau de tal manera que els internautes no poden veure ni les pàgines, ni els apunts ni els correus electrònics censurats. Si voleu saber com funciona la censura xinesa a internet, llegiu aquesta notícia de VilaWeb Tecnologia.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Viva Espa˝a! Co˝o!

magi | 26 Octubre, 2007 19:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
 ...i després nosaltres som els "nacionalistas de campanario" 
 
Al vídeo següent trobareu intel·ligència, humor i Espanya
al programa de TV3 Polònia 
 

Categoria: MagÝ. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Z

magi | 24 Octubre, 2007 19:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

EVIV BULGROZ! Visca en Zorglub! 
 
En Z (Zorglub), a la meva infantesa, formava part dels personatges del Còmic "Espirú i Fantàstic". Era un cièntific que havia emmalaltit de megalomania i volia conquerir el món. Creà una legió de superhomes (els zorg-homes) que estaven a les seves ordres i una llengua (la zorg-llengua) que tenia com a principal característica que totes les paraules es pronunciàven a l'inreves. Actualment sembla que un parent proper, un tal ZP (Z pels amics)  és president del govern del Regne d'Espanya i candidat a la reelecció pel partit PSOEZ.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5  SegŘent»