Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

CastellÓ administratiu

magi | 31 Gener, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Fa un temps em vaig preparar els exàmens pel català administratiu. No vaig aprovar però em var quedar clar que s'havia de cercar la senzillesa i màxima claretat. Mirau el que vaig rebre fa uns dies:
 
"Teniendo reiteradamente acordado esta Junta Central que la Junta Electoral competente para hacer constar la constitución de una coalición es este órgano, si bien en el caso de que la coalición se circunscriba a una sola província cabe hacer constar su constitución indistintamente ante la Junta Electoral Central o ante la Junta Electoral Províncial que corresponda, no se toma conocimiento de las coaliciones presentadas ante esta Junta Central pero válidamente constituidas ante la Junta Electoral Provincial de Baleares, entre las que se encuentra la representada por Vd."

Categoria: Unitat per les Illes. Comentaris: (3). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Falten 699.999.600 euros

magi | 30 Gener, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

A la metròpoli se'n foten de nosaltres: banyuts i pagar el jeure! Ara el candidat del PPSOE promet tornar 400 euros a cadascun dels ciutadans. Però a mi (i a moltes entitats de les Illes) no ens surten els comptes, tampoc al BBVA. El 9 de març pots optar per l'almonia o per la dignitat.

Categoria: Unitat per les Illes. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El 9 de marš

magi | 29 Gener, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Trobaràs 3 opcions (en realitat dues):

Nom candidatura: PPSOE ,

Sigla: PPPSOE

  1. Granera
  2. Granera
  3. Granera
  4. Granera
  5. Granera
  6. Granera
  7. Granera
  8. Granera
O bé... (Segueix)

Categoria: Unitat per les Illes. Comentaris: (3). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Ja no dorm tot sol

magi | 28 Gener, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Sent com, cada nit, arriba fins el meu llit. És insaciable... (Segueix)

Categoria: MagÝ. Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Josep Maria Llompart

magi | 28 Gener, 2008 09:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui dilluns, a les 18,30h, a la cruïlla dels carrers dels Oms i de la Missió de Palma es farà un acte de homenatge a en Josep Maria Llompart. Amb les intervencions de: Miquel Bezares, president de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana; Jaume Mateu, president de l'Obra Cultural Balear; Cèlia Riba Viñas, escriptora; Nanda Ramon, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma; Joana Lluïsa Mascaró, consellera de Cultura i Patrimoni del Consell.

"Sou vosaltres, companys del PSM, els qui enmig de tanta runa heu sabut servar-nos la il·lusió. Vosaltres no heu oblidat el somni; tot coneixent, però, en cada moment allò que la realitat permetia. Somiadors i realistes alhora, heu sabut mantenir la dignitat i l'honor de la lluita política".

Josep M. Llompart

Categoria: MagÝ. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8  SegŘent»