Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Concert a Petra

magi | 29 Febrer, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: Unitat per les Illes. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La llibertat te la guanyes

magi | 29 Febrer, 2008 11:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Sovint m'agradaria saber escriure coses com aquestes:

La llibertat te la guanyes

 

Els periodistes de TV3 es queixen, i fan bé, del minutatge que en campanya electoral els partits imposen. Diuen, i diuen bé, que la informació sobre qualsevol afer ha de poder estructurar-se seguint criteris periodístics i no partidistes.És probable que els partits polítics confiïn poc en la llibertat, però en la degradació del periodisme els periodistes hi tenen la seva responsabilitat. Podem parlar del baix nivell de la nostra classe política en general, però els periodistes han acreditat, sobretot en els darreres temps, un nivell molt més baix. El seguidisme del políticament correcte ha convertit la majoria de ràdios, teles i diaris en salons de manicura. El total sucumbir a la subvenció administrativa de les empreses privades no se la van inventar els polítics posant el membre sinó els periodistes posant el cul. Els càrrecs de les empreses públiques, per no perdre la feina, tot sovint han convertit els seus programes en altaveus de la propaganda més servil, i no importa el color. Cuní va fer tots els papers de l’auca en l’era convergent i ara que manen els sociates fa també tots els papers de l’auca, i encara més. Potser els polítics haurien d’entendre que els mitjans de comunicació, sobretot els públics, no hi són per servir-los sinó per servir la societat, però cap queixa dels periodistes té el menor sentit si ells mateixos humilien l’ofici rendint-se sempre per 4 euros, o per 3. Fixa’t que amb el minutatge de la campanya electoral tan sols protesten. Com nenes. En cap moment han gosat plantar-se contra la pantomima minutada i negar-se a fer el ridícul. Vull dir que si ells mateixos es venen la dignitat tan barata, no és estrany que encabat els altres en negociïn el preu a la baixa. El teu preu, tu el marques. La llibertat no és un dret, la llibertat te la guanyes.

(Salvador Sostres. Publicat al diari AVUI) 

Categoria: MagÝ. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Propera aturada?

magi | 28 Febrer, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Acabada la segona guerra mundial Àfrica i Àsia esdevenen lliures i independents. Abans, al segle XIX, Amèrica del Sud i Central també iniciaren els seus processos emancipadors. Cuba, Puerto Rico i Filipines amb l'ajuda dels americans com al Kosovo. Al segle XX tots nosaltres hem pogut assistir al canvi succesiu de les ratlles de les fronteres als mapes dels atles: la reunificació d'Alemanya, Namíbia (1990); Estònia, Letònia, Lituània, Eslovènia, Croàcia, Bielorússia, Geòrgia, Azerbaian, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazakistan, Kirguikistan, Tadjikistan, Ucraïna, Moldàvia (1991); Eslovàquia, Txèquia, Macedònia, Eritrea (1993); Bosnia-Herzegovina (1995). Al segle XXI els pobles han seguint fent història: Timor Est (02); Montenegro (06) i Kosovo (07). Continuarà? Qui serà el proper?: Escòcia, Gal·les, Còrsega, Txetxènia, Països Catalans, Euskadi, Galicia, Sardenya, Flandes, Valonia, Sàhara, Palestina, Kurdistan, Tibet, Caixmir, Puerto Rico, Quebec.
 
Tot el món és especial. Tot el món.
Tot el món és un heroi, un amant, un boig, un vil, tot el món.
Tot el món té la seva història
 
V de Vendetta 
 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (3). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Banyuts i pagar el beure?

magi | 27 Febrer, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Pere Sampol, ha contestat avui les declaracions del president del Govern de l'Estat i candidat del PSOE a la reelecció. José Luis Rodríguez Zapatero, qui ahir a Palma va reconèixer que les Illes Balears han estat maltractades i va assegurar que si torna a governar canviarà el model de finançament. Pere Sampol ha afirmat que "efectivament, les Illes Balears som la Comunitat Autònoma més maltractada, i això ha estat responsabilitat del Govern de l'Estat que els darrers quatre anys ha estat en mans de Zapatero. Perquè, una vegada reconegut el problema, s'hauria pogut pal·liar a través dels Pressuposts Generals de l'Estat. No obstant això, en els Pressuposts del 2008 les Illes Balears són la Comunitat Autònoma pitjor tractada, ja que rep una inversió per habitant 309 euros inferior a la mitjana estatal. Zapatero ha reconegut el maltractament, del qual és corresponsable, però no ha demanat disculpes".

 (Segueix)

Categoria: Unitat per les Illes. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Frit a la UIB

magi | 26 Febrer, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: Unitat per les Illes. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8  SegŘent»