Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

39

magi | 28 Marš, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

Categoria: MagÝ. Comentaris: (11). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Una mort de glaš i de foc...

magi | 26 Marš, 2008 20:20 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

..."Aquesta davallada s'assembla a una ruïna. Haurem d'enfangar-nos. Tornem a una mena de barbàrie esgavellada. Tot es descompon, allí baix. Nosaltres semblem viatgers rics que, havent viscut molt de temps en països de coralls i palmeres, tornem, un cop arruïnats, per compartir en la mediocritat nativa els plats greixosos d'una familia avara, l'agror de les renyines casolanes, els agutzils, la mala consciència de les preocupacions per diners, les falses esperances, els vergonyosos canvis de casa, les arrogàncies de l'hoteler, la misèria i la mort pudent a l'hospital. Aquí, almenys, la mort és neta! Una mort de glaç i de foc. De sol, de cel, de glaç i de foc."
 
Capità Antoine de Saint-Exupéry (1900-1944) 
Fragment del llibre "Pilot de Guerra" 
 
El seu avió va desaparèixer durant una misió de guerra.
En combat? Suïcidi? Accident?  
Fa uns dies, un pilot alemany, va reconèixer haver
abatut a l'autor, entre d'altres, del Petit Princep. 

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Uffff

magi | 25 Marš, 2008 22:12 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

"En ocasiones veo muertos" com deia aquell al·lot de la peli de por.  A mi, però, em fan més por els vius que tenen la pedra filosofal "pels-problemes-del-nacionalisme-a-la-nostra-terra" (i te la conten mentres balles al POPULART) i aquells del "si-em-vols-escoltar-et-contaré-tot-el-que-fa-malament-el-PSM" (mentres prens una cervessa al bar de tota la vida). Jo he de confesar-vos que hi ha dies que em  trob angoixat perquè no sé què escriure al blog. Avui, però, n'hi ha per llogar-hi cadiretes només fent un repàs de la premsa i d'algun blog:  Algú m'explica, per favor, les diferències SIGNIFICATIVES entre els 4 sectors d'ERC? Jo no les sé trobar. Agrairé que no siguin comentaris convergents o de pedra filosofal. Gràcies;   Un blog sempre sorprenent MICROSIERVOS  el vos recoman per afegir als vostres preferits;   Las orgias del concejal gay del PP a INTERVIU (joeerrrrr);   El finlandès trenca-moais (!);   Els bisbes amb el seu No a l'eutànasia! i No als trienis! (cobraràs amb patiment, potser?)   Sí, ja sé que estic mesclant ous amb caragols però el curs, que he començat avui mateix, és de 20 hores de Tècniques d'habilitats socials (com enviar-vos a la merda de forma fina, vaja) i no de coherència i concisió...i què voleu? endoiant, endoidant ja tenc un post més. I qui ho sapi fer millor que tregui la pedra i faci un altre blog. Bona nit. 

Categoria: MagÝ. Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Excursiˇ PSM

magi | 24 Marš, 2008 20:32 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

 

Diumenge 6 d'abril, concentració a les 9,30h a l'aparcament del Carrefour de la carretera de Valldemossa. Pa i taleca. Dos trams optatius: Esporles-Ermita Maristel·la -3h anar/tornar, dificultat baixa - o bé Esporles-Maristel·la-Fita del Ram (833 m) - 5h anar/tornar, dificultat mitjana. Excursió amb valors antopològics, botànics i paisatgístics molt remarcables.  Confirmau assistència al 971 775252 o a mallorca@psm-entesa.cat abans de dijous 3 d'abril.

 

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

De vacances

magi | 22 Marš, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

A una vida anterior segur que vaig ser un Koala.
Potser un ós mandrós. 
 

Categoria: MagÝ. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6  SegŘent»