Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Primer de maig

magi | 30 Abril, 2008 19:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Demà manifestació amb sortida des de la Plaça d'Espanya i, posteriorment, trobada i dinar a l'ermita de Campanet. Vine amb nosaltres!

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Canvi de look

magi | 29 Abril, 2008 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Després de molt de pregar (crec que la promesa d'un copiós sopar ha fet efecte) he aconseguit que un amic em faci un canvi de look a la plantilla del blog. Esper fer-la servir ben aviat. Ara tenim els típics problemes de configuració i adaptació. En fi...res revolucionari (ja sabeu que els socialdemocrates no estam per gaires aventures) però mirarem de fer una cosa digna.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

50

magi | 28 Abril, 2008 19:35 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Aquests són els dies que no sabem res del que fan els nostres diputats o senadors elegits a les passades eleccions generals del 9 de març. Mentrestant Pere Sampol, senador autonòmic pel BLOC, ha portat al Senat temes com la situació de la vivenda o el bous de Costitx. D'aquí a cinc dies podríem fer un joc de paraules amb la pelicula "55 dies a Pequín" però, dissortadament, no amb la "feina" dels representants del PPSOE. 

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Margarita Najera

magi | 28 Abril, 2008 10:17 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
 
"Coherència i dignitat"
"Els altres andalusos" 
Els JEN demanen el cessament de Margarita Nájera
per incomplirel Decret 100 que regula l'ús del català

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

No se vende nada

magi | 27 Abril, 2008 19:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Avui, abans de sortir de casa, llegeixo al Vilaweb "El país no coincideix amb l'opinió publicada". Més tard, anat en cotxe, he demanat a un venedor ambulant un exemplar del BALEARS. M'ha dit: "No tengo. No se vende nada". Cal dir, en defensa seva, que m'ha oferit, com alternativa, un exemplar del mateix grup editorial l'ULTIMA HORA.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6  SegŘent»