Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

TORXA N┌M. 4

magi | 31 Maig, 2008 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Butlletí digital del BLOC per Mallorca (núm. 4)
Els anteriors butlletins 

Categoria: BLOC Mallorca, Torxa Digital. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Arpellots Havaneres Band

magi | 29 Maig, 2008 19:16 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


El dissabte 31 de maig, a partir de les 21.30 h, al pati de l'edifici de La Misericòrdia (Pl. de l'Hospital, Palma) el grup presentarà el seu nou disc MARINA. Gaudirem de la música, del rom cremat i d'una copa de cava. Vendreu?

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PirilĚlo

magi | 29 Maig, 2008 07:52 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
 
El meu "amic" Piril·lo m'havia promés una nova plantilla pel meu blog. Jo li havia promés un bon sopar. Què ha passat?...res...no ha passat res. Ni hem sopat ni tenc nova imatge. Heu de saber, els més jovenets, que aquest personatge és en Calimero. El pobre patia tota casta d'injustícies i la seva era una vida de patiment televisat quan encara només hi havia TVE1, TVE2 i la desconnexió al canal català de Sant Cugat.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (3). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La mentida tÚ les cames llargues

magi | 28 Maig, 2008 19:18 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Que na Catalina Cirer no és d'aquest món ja ho sabíem. A una roda de premsa ha vengut a dir que el govern de Cort ha perdut el temps en el seu primer any de gestió. Na Catalina hauria d'estar una mica preocupada ara que al seu partit algú el vol redefinir com a cristià enlloc de centrista. La mentida és un pecat, menor, però pecat al cap i a la fi. Amb reiteració -i si ho fas per vici- et pot portar a l'infern. M'he dedicat a repassar la feina feta i, només des de les regidories gestionades pel Bloc per Palma, em surt la relació adjunta de l'inactivitat municipal (podeu seguir el dia a dia als blogs de na Nanda i de n'Eberhard o també amb el full digital TORXA).
 
A continuació teniu un petit resum. 
 (Segueix)

Categoria: BLOC Palma. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Ara Ús la teva

magi | 27 Maig, 2008 19:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

parla en català 

 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8 9  SegŘent»