Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

9a Trobada M˙sics per la Llengua

magi | 30 Juny, 2008 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
músics per la llengua
 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Rep˙blica d'estiu a Portugal

magi | 29 Juny, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

L'empresa de gelats del Grup Unilever, FRIGO (o OLÁ, com s'anomena a Portugal, mantenint el mateix logotip del cor en espiral), ha adoptat els colors republicans en evadir-se del territori espanyol. Atenció, si no, al flamant cromatisme que llueix en les banderes promocionals a l'extrem oest de la Península, allà en jurisdicció portuguesa. Uns colors i una distribució idèntica, identiquíssima (llevat del gruix de les franges), a la bandera oficial de la Segona República..... ¡Espanyola! Casualitat innocent o tèrbol missatge subliminal?
 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Torxa Digital

magi | 28 Juny, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Butlletí digital del BLOC per Mallorca (núm.8)
Els anteriors números

Categoria: BLOC Mallorca, Torxa Digital. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

i tu? que votarÝes?

magi | 28 Juny, 2008 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 • No estoy de acuerdo con que se realice esta consulta
  • ¿Está Usted de acuerdo en apoyar un proceso de final dialogado de la violencia, si previamente ETA manifiesta de forma inequívoca su volutad de poner fin a la misma de una vez y para siempre?

   No

  • ¿Está Usted de acuerdo en que los partidos vascos, sin exclusiones, inicien un proceso de negociación para alcanzar un Acuerdo Democrático sobre el ejercicio del derecho a decidir del Pueblo Vasco, y que dicho Acuerdo sea sometido a referéndum antes de que finalice el año 2010?

   No

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La naciˇ i la mort

magi | 26 Juny, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Llegeixo a un diari que les filles del anomenat "pintor de Cracòvia", el jueu polonès Josehp Bau, creuen que el Holocaust  al qual els seus pares varen sobreviure "de miracle" i gràcies a la "llista" d'Oskar Schindler, podria repetir-se a Israel per què "són molts" els qui miren "malament" als jueus.
 
No fa gaire havia acabat de llegir el llibre de na Idith Zertal "La Nació i la Mort" (Ed. Lleonard Muntaner, 2006). A l'assaig l'autora planteja com d'ençà de la creació de l'estat d'Israel, la Xoà (el holocaust) i els seus milions de morts mai no han deixat de ser-hi presents. L'extermini és present a la legislació,  a les pregàries, a les cerimònies, als tribunals, a les escoles, a la premsa, a la poesia, a les inscripcions funeràries, als monuments i als llibres commemoratius. Mostra el paper central que tenen els morts de la Xoà en el debat polític israelià, en particular enfront al món àrab. D'ençà de la guerra d'¡independència, el 1948, fins avui dia, a Israel no hi ha conflicte armat que no s'hagi definit i conceptualitzat en termes lligats a la Xoà. L'estat d'Israel, segons l'autora, s'ha dotat així d'una aura sagrada que el fa impermeable a la crítica i a una deliberació racional amb la resta de la comunitat de les nacions.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8 9  SegŘent»