Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

psmpalma.cat

magi | 31 Juliol, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El blog del PSM de Palma ja està en marxa

 

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (5). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Xerrada a la fresca a Es Jonquet

magi | 30 Juliol, 2008 16:15 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


La PLATAFORMA SALVEM ES JONQUET, formada per l'Associació de Veïns de Es Jonquet, ARCA i GOB, ha organitzat durant l'estiu diverses Xerrades a la Fresca. Demà dijous 31, a les 20.30h, a l'esplanada davant el Centre Cultural d'Es Jonquet es farà una nova amb el títol "Repercusions de la declaració de BIC" amb l'assistència de Joana Lluïsa Mascaró, vicepresidenta del Consell de Mallorca i Consellera de Cultura i Patrimoni.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Renous d'estiu

magi | 30 Juliol, 2008 13:33 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

De nit, a la meva habitació, els renous tenen franges horàries. Entre la una i les cinc de la matinada hi ha un moscard que fa la seva ronda nocturna a la recerca del seu aliment (jo). A partir de les sis - el moscard ja ha tornat a la seva base d'operacions - els ocells de la barriada de Santa Catalina comencen a espabilar-se i els puc sentir anar amunt i avall fent els seus piulos característics. A les 8 del mati, puntualment, els obrers d'una finca en construcció comencen a posar en marxa les maquines. De forma anàrquica (en el temps) els empleats d'EMAYA remenen cada nit els contenidors del fems i miren de despertar a tot el carrer. S'hi afegeix un veïnat que, a l'àtic d'una finca propera, gaudeix (i ens fa gaudir) de les seves preferències musicals. Algú que escolta Maria del Mar Bonet , per força, ha de ser un bon tipus...però segur que té insomni.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

As nosas palabras

magi | 29 Juliol, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
os nosos mundos

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Dia da Patria Galega: Fotos i vÝdeos

magi | 28 Juliol, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Aquí trobareu les fotos que vaig fer.
I aquí els vídeos.
Gràcies al Carles Campuzano vell conegut de la JNC 
 i ara diputat de CiU a Madrid

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8  SegŘent»