Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

1948: record i homenatge

magi | 31 Agost, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
A proposta del grup de consellers del BLOC per Mallorca al Consell de Mallorca enguany s'atorgarà el premi Rei Jaume II a 4 supervivents, i per extensió a tots aquells que ja no son vius, de la darrera redada que va anoerrar a la dissidència política existents a les Illes el 1948. Fins molts d'anys més tard l'oposició política al règim no va tornar a estar mínimament organitzada. A continuació us trascric l'informe de l'historiador David Ginard que acompanya a la proposta d'homenatge.
 (Segueix)

Categoria: BLOC Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Clica i vota

magi | 31 Agost, 2008 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Votàrem el passat 27 de maig. Ara tens l'oportunitat de participar en la definició dels pressuposts del Consell de Mallorca. Pots puntuar els programes del Consell que consideres prioritaris i així aportar el teu punt de vista sobre el repartiment del pressupost de la institució. Clica i vota.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Qui tÚ un amic tÚ una Naciˇ

magi | 30 Agost, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Les darreres independències a euroàsia (Kosovo, Abjazia i Ossètia) venen de la mà de nordamericans i russos. Amb les banderes de les noves nacions s'agiten, de forma ben visible,  la bandera del germà major què al pati de l'escola, els salvarà del xulopiscines de torn.  Jo em deman a qui em de recòrrer. Oferim la badia de Palma i la de Pollença a la sisena flota? Ens convertim en el Hawaii dels submarins russos? També ens queda la possibilitat d'esdevenir un nou länder alemany. O preferiu als espanyols?

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

M˛nica Sabata amb el PSM

magi | 30 Agost, 2008 14:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La portaveu de la Plataforma pel dret a decidir va venir a Mallorca convidada pel PSM. Participà a una roda de premsa, es reuní amb diverses entitats i associacions de Mallorca i fou la protagonista d'un dels sopars d'estiu del PSM a Alaró.
Pesemeros que tenen Facebook amb na Mònica.
N'Aina i jo només vàrem dormir una micona. Quan na Mònica començà a parlar ja estàvem amb el cafècopapuro (aquestes nines d'avui en dia són terribles!). Na Mònica ens va parlar de com s'ha intentat reinventar el llenguatge i el discurs que acompanya a la proposta pel dret a decidir el nostre futur com a poble. El nou cicle polític que es viu a Catalunya, les manifestacions convocades per la Plataforma, la transversalitat dels seus membres, la major implicació del teixit social amb les activitats de la l'entitat, la creació de l'organ DECIDIM compost per més de 700 càrrecs municipals a Catalunya, una campanya per a impulsar consultes popular i la intenció d'arribar, a través del teixit social autòcton, a les Illes Balears i al País Valencià.
 

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Nou blog PSM Coll d'en Rabassa

magi | 29 Agost, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Visitau el nou blog del PSM d'es Coll (Palma Llevant)
El de na Nanda i el de la Federació de Palma

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7  SegŘent»