Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Crisi

magi | 30 Setembre, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El 17 de setembre sortia a la llum pública l'acció directa d'Enric Duran en contra de les pràctiques espoliadores de la banca. Des de 2006 es dedicà a recollir, via crèdits, un total de 492.000 euros, els quals repartí a diferents col·lectius de lluita i resistència, edità el diari CRISI  i marxà de l'Estat espanyol.

Amb l'objectiu de donar suport a aquesta acció de desobediència civil contra el negoci de les entitats financeres, s'ha organitzat una xerrada a "Es Pinzell'  (c/Caputxines, Palma) el proper dijous 2 d'octubre a les 20h. La duran a teme dos membres del col·lectiu moviments.net i es parlarà dels mecanismes de funcionament de la banca, els diners i la crisi financera. S'explicarà també l'acció d'Enric Duran i les raons que l'han motivat.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Toni Roig

magi | 30 Setembre, 2008 08:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui, dimarts dia 30 de setembre, es compleix un any de la sobtada mort del músic Toni Roig, ànima del grup de música tradicional Al-Mayurqa. Per aquest motiu els seus amics i companys han organitzat un acte de record, obert a tothom, a Can Alcover (Espai de Cultura de l’Obra Cultural Balear al carrer Sant Alonso, nº 29 de Palma) a les 21 h.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

VÝdeo BNG

magi | 29 Setembre, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

 
He trobat al meu arxiu un vídeo del darrer Dia da Patria Galega. No fa justícia a l'ambient que es respirava a la plaça. Les darreres enquestes són bones. PP i PSOE devallen i puja el BNG. La reedició d'un pacte PSOE-BNG és més que segura en número de diputats ja que el PP no arriba a la majoria absoluta.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Torxa Digital

magi | 28 Setembre, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Butlleti digital del BLOC per Mallorca (núm. 15)
Números anteriors

Categoria: BLOC Mallorca, Torxa Digital. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El BLOC fa propostes alternatives al 2n cinturˇ

magi | 27 Setembre, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


La solució passa per eixamplar el Camí dels Reis com a eix principal, i suposa un impacte territorial 10 vegades menor al projecte del PPDavant la imminent modificació del Pla Director Sectorial de Carreteres (aprovat l'any 1998, amb una vigència de 8 anys), el BLOC per Mallorca vol manifestar la seva posició respecte als accessos a Palma. El BLOC considera que el projecte de Segon Cinturó com a via ràpida i de gran capacitat és absolutament innecessari i altament perjudicial per a la conservació de l'entorn rústic de les zones per les quals està projectat el seu traçat. Per tant, s'ha d'eliminar del PDS de Carreteres.
 
Tanmateix, el BLOC és conscient dels problemes de mobilitat que existeixen actualment als accessos a Palma. També hem de preveure que la construcció del nou hospital de referència a Son Espases generarà una gran demanda de mobilitat a la qual les institucions han de donar resposta. Per això cal cercar solucions alternatives, que s'han de basar en els principis d'eficiència i sostenibilitat.
 
Modificació del Pla director sectorial de carreteres (2003)
traçat del 2n cinturó al PDSC del 2003
 Segon cinturó i proposta alternativa del BLOC
Plànol 1 del BLOC 
 Proposta del BLOC aparcament disuasiu i línia bús 
Plànol 2 del BLOC
 (Segueix)

Categoria: BLOC Mallorca. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8  SegŘent»