Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

La vergonya del nostre Parlament

magi | 31 Octubre, 2008 09:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Article d'opinió

Categoria: BLOC Mallorca, Articles d'opinió. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Sampol: xuta i gool, gool, gooooollllllllllllllllllll

magi | 30 Octubre, 2008 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Pere Sampol entrevistat a LA VOZ DE GALICIA
 
Notícia al Diari AS
 
Entrevista al programa "El larguero"
 
¿Alguien, en su sano juicio, seguiría confiando decenas de millones
 de euros anuales de fondos públicos a tales gestores?
 
Recopilació d'irregularitats
 
El diari AS publica les declaracions de Sampol sobre
el procés electoral de la RFEF
 
Irregularitats al procés electoral de la RFEF
 

Categoria: BLOC Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Per què polítiques interculturals a les Balears?

magi | 30 Octubre, 2008 09:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Déu, pàtria i Socias

magi | 30 Octubre, 2008 09:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
En els temps que corren dir-li "botifler" i titllar de "virrei" al delegat del Govern espanyol a les Illes Balears resultarà, com a mínim, agosarat. Ahir vespre les forces policials - a raó de dos funcionaris per cada manifestant - dissoleren i carregaren alegrement pels carrers de Palma contra una manifestació antimonarquica. Riute'n tu de les despeses del president del parlament català en comparació als 8,90 milions d'euros (un 2,7% més que a l'any 07) del pressupost de la casa reial espanyola. Riute'n tu quan ens escandalitzam pel jove marroquí que fou detingut per pronunciar la frase "Déu, pàtria i Barça". Patètica monarquia, patètic virrei, patètic PSOE...

Categoria: Magí. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

En BLOC pels aeroports

magi | 29 Octubre, 2008 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


La Comissió d'Assumptes Institucionals del Parlament ha aprovat avui una Proposició No de Llei presentada pel grup parlamentari del BLOC per Mallorca i PSM-Verds segons la qual la cambra legislativa insta el Govern de l'Estat a "revisar l’acord del Consell de Ministres de dia 1 d’agost per tal que els aeroports de les Illes Balears entrin en la primera fase de cogestió aeroportuària". Així mateix, el text de la iniciativa planteja que "el Parlament insta el Govern de l’Estat a consensuar amb el Govern de les Illes Balears un nou model de cogestió que prioritzi les necessitats de servei públic per sobre dels interessos d’empreses privades, i alhora permeti tenir una estratègia aeroportuària pròpia i alineada amb el territori".

 (Segueix)

Categoria: BLOC Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Següent»