Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

SalvÓ-Riber: camins que es troben.

magi | 29 Novembre, 2008 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

Amb motiu del 50è aniversari de la mort d’ambdós autors, el Departament de Cultura i Patrimoni  del Consell de Mallorca organitza aquesta exposició, amb l’objectiu d’apropar el públic en general a la figura i a l’obra de Maria Antònia Salvà i de Llorenç Riber, amb la voluntat de contribuir a una millor coneixença de tots dos escriptors, de les seves semblances i diferències, tot emmarcant-los en la societat, la cultura, la política, la llengua i la literatura de la Mallorca de l’època. Podeu visitar-la a la Capella de la Misericòrdia (C/ de la Misericòrdia, 2, Palma) del 4 de desembre del 2008 al 30 de gener de 2009 (de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores). I també visitant la web  www.salva-riber.cat

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El BLOC i les antenes a Palma

magi | 27 Novembre, 2008 12:48 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

El Bloc per Palma hem presentat avui les al·legacions a la proposta d'ordenança aprovada pel plenari de l'Ajuntament de Palma el passat 29 de Setembre.

 

Tal i com es pot veure al mateix document des del Bloc, entenem que el text proposat no s’ha treballat internament amb l’equip de govern ni amb els grups que li en donen suport, fins al moment de l’aprovació inicial, moment en què se’ns dona audiència i se’ns proposa que presentem al·legacions com qualsevol ciutadà o ciutadana més, el que limita enormement la possibilitat d’incidir constructivament en el moment adequat amb aportacions positives en fase de redacció de la proposta.

 

 (Segueix)

Categoria: BLOC Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Una naciˇ mÚs: Kalaallit Nunaat

magi | 27 Novembre, 2008 12:25 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
I si enviam al virrei Socias a Groenlàndia? Fa fred, però la gent sembla que és simpàtica i civilitzada. Fa uns dies el 75% del cens va decidir engegar el procés que conduïria el país, actualment una autonòmia de Dinamarca, a la independència. La notícia no és que Groenlàndia arribi a ser independent la notícia és allò que expliquen a les facultats "un home va mossegar a un cà" i, en aquesta ocasió, Dinamarca ja va anunciar que acceptaria el resultat del referèndum. Res a veure amb en Socias i els seus funcionaris rebenta manis antimonarquiques o els espanyols i la seva sacrosanta constitució que impedeix escotar la veu del poble expressada a les urnes.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El BLOC esmena en Solbes

magi | 26 Novembre, 2008 09:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El BLOC per Mallorca presentarà quinze esmenes a través del senador autonòmic d'aquesta formació, Pere Sampol, al Projecte de Pressuposts Generals de l'Estat de 2009, intentant així que aquest pressupost no tornin a deixar completament de banda les nostres illes. Les esmenes tenen un fort contingut econòmic i social . Alguns exemples serien els següents: 
 (Segueix)

Categoria: BLOC Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Escola de Tardor Jaume Serra

magi | 25 Novembre, 2008 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Joves d'Esquerra Nacionalista

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8 9  SegŘent»