Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Nit de cap d'any

magi | 31 Desembre, 2008 18:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Amb na Mercé, en Sebastià, en Xesc, na Marta, na Caterina, en Joan Antoni, na Teresa, na Marina, n'Aina...a la muntanya, amb una bona xemeneia i un bon soparet...esperant al nou any.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

779 anys

magi | 31 Desembre, 2008 09:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Jo no sóc espanyol ni sóc francès.
Sóc aquell que en altre temps governava
conegut pel meu nom, Jaume I.
Ara no sóc ningú, sóc la meua obra.
Doneu via als principis del meu temps!
Al Tall
 
Aquestes dues fotos mostren dos aspectes de la campanya publicitària, engegada des de la regidoria de Cultura, política lingüística i patrimoni encapçalada per Nanda Ramon, amb motiu de la festa de l'estendard 2008.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Com el Guadiana...

magi | 29 Desembre, 2008 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Apareixen i desapareixen com el riu. Son els caganers de Nadal quan s'atraquen les eleccions (o els processos per a configurar coalicions). Neixen blogs sorgits de l'espiritualitat més profunda de la militància nacionalista illenca. No van signats, nigú posa ni dóna la cara però pontifiquen, suggereixen i demanden amb un fervor i una militància encomiable. Tenen moltes visítes, la majoria anònimes, però no solen omplir ni les urnes ni els mitings electorals del que diuen defensar. En fi....el 7 de juny es faran les eleccions europees i segur que el Guadiana està a punt de comparèixer. Deman disculpes al nacionalisme més ortodox i identitari però fer servir un riu espanyol em venia de conya pel post (el torrent de sa Riera quedava una mica ridícul). Ep! perdó per dir "ridícul" a un torrent mallorquí (merda! segur que em tornaran a acusar de comunista espanyol).

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Afortunat en el joc...

magi | 29 Desembre, 2008 09:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Idò sí aquí hem trobau, ben orgullós, amb la senalla que vaig guanyar al sorteig organitzat per l'associació Finestra al Sud d'Inca. Avui, al dinar de Nadal de l'entitat, he recollit la senalla amb productes de comerç just. Amb la crisi immobiliària hauré de fer un pensament i deixar la meva estimada Santa Catalina per anar a viure a Inca. Per un estrany atzar de la vida som soci de l'Obra Cultural d'Inca i tenc una bona partida d'amics pesemeros (i d'altres que no).

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

NotÝcies d'un 28 de desembre

magi | 28 Desembre, 2008 01:44 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Jaume Matas ha tornat de Washington i ha demanat presentar-se davant el comité de ètica del Partit Popular. Fonts del partit han indicat que, després de la reunió, l'acompanyaran a comissaria per a que pugui declarar sobre els seus 4 anys de govern. L'ex-consellera Mabel Cabrer ha demanat perdó a la ciutadania per la seva responsabilitat alhora de construïr el nyarro del tunel del metro. El govern espanyol ha anunciat, en declaracions de la seva vicepresidenta, que agilitzarà la recerca, ubicació i obertura de les fosses comuns dels assassinats durant la guerra civil. El govern de la Generalitat Valenciana ha declarat que acatarà les diverses sentències que ratifiquen la unitat lingüística del valencià i del català. En prova de bona voluntat el govern valencià tornarà a obrir tots els repetidors de TV3 tancats durant el darrer any. La conferència episcopal espanyola ha decidit rescindir el contracte d'en Jiménez Losantos. El Vaticà ha traslladat a tots els cardenals i bisbes espanyols que s'han dedicat a fer declaracions polítiques a missions del Burundi i del Perú. El virrei del govern espanyol a les Illes ha retirat les multes a diversos col.lectius socials i polítics. La reina espanyola, en declaracions a un conegut programa "del cor" a la televisió pública, ha reconegut la inoportunitat de les seves darreres afirmacions i ha fet ferma promesa de mantenir-se en silenci. Miquel Nadal, president d'Unió Mallorquina, ha decidit deixar el món de l'espectacle i començar a fer política. 

Categoria: MagÝ. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8  SegŘent»