Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Nou decret de mesures turÝstiques

magi | 29 Gener, 2009 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Els partits del Pacte de governabilitat, després de setmanes d'intenses negociacions, hem acordat aprovar un decret llei que té com a objectius la simplificació dels tràmits burocràtics i administratius i l'adopció de mesures que facilitin les inversions per a millorar la planta hotelera del país, per fer front a la crisi econòmica i perquè el sector turístic sigui competitiu front a altres destinacions de la Mediterrània....(aquí trobaràs més informació al respecte).

Categoria: PSM-Entesa, BLOC Mallorca. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Barcelona, LÝnia verda n˙mero 3

magi | 29 Gener, 2009 12:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Aquest cap de setmana seré per BCN. Tenc programades diverses reunions i també anar als foguerons de Sant Antoni que monta en Toni Torrens i l'Associació Cultura Albopàs. Si dilluns no he tornat cercau-me per devers la línia 3...mai he aconseguit situar-me dins un metro i em trob com catalinero desvalgut arribant a la gran ciutat.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Cloenda de l'Any Jaume I

magi | 28 Gener, 2009 12:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

amb AL TALL, avui a les 20,30h,
al Teatre Principal de Palma

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Conveni de reciprocitat IB3 - TV3

magi | 27 Gener, 2009 12:45 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Des del BLOC per Mallorca consideram que el conveni per a la recepció recíproca d'IB3 i TV3 signat la setmana passada entre el Govern de les Illes Balears i el Govern de la Generalitat de Catalunya és positiu, però insuficient. D'una banda trobam que era necessari i urgent renovar el conveni de reciprocitat entre les televisions públiques dels dos territoris per tal de possibilitar la recepció de TV3 en TDT. També veim  positiu el fet que es pugui sintonitzar IB3 a tot el territori de Catalunya amb tecnologia digital terrestre.

D'altra banda, el BLOC considera que el conveni signat encara està molt lluny de satisfer les aspiracions de molts ciutadans de les Illes Balears, que exigeixen la recepció de tots els canals de televisió públics en català en TDT (és a dir, els quatre canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals -TV3, Canal 33, 3/24, C300- i els dos canals públics valencians -Canal 9 i Punt 2-). En aquest sentit es considera clarament insuficient el fet que el conveni només prevegi la recepció recíproca de dos canals digitals. Això implica que, de moment, a les Illes Balears no es podran rebre dos dels quatre canals públics de la CCMA. Pel que fa als canals de la televisió pública valenciana, des del BLOC recordam que encara no hi ha un marc legal i unes condicions tècniques que permetin la recepció de Canal 9 i Punt 2 en TDT.

Instam el PSIB-PSOE a exigir al Govern de l'Estat que assigni al Govern de les Illes Balears els canals múltiplex necessaris perquè els ciutadans d'aquest país puguin rebre en TDT les emissions de totes les televisions públiques en català.

Categoria: BLOC Mallorca. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

De ren˙ncies i llistons

magi | 26 Gener, 2009 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Antoni Garcias, el cap de llista del PSOE Balear a les passades eleccions generals, ha anunciat la seva renúncia a l'acta de diputat per "motius personals". Li desig el millor i que siguin unes circunstàncies poc  problemàtiques les que l'han obligat a presentar la renúncia. El seu substitut serà l'actual secretari de Política Institucional i Autonòmica de la Comissió executiva del PSIB-PSOE, i portaveu adjunt, Pablo Martín Peré. El senyor Martín ha afirmat que en Garcias "deixa el llistó molt alt” i que “treballarà dur per a, almenys, igualar-lo”. No ha de passar pena...el llistó ni està alt ni es coneix, per ara, el que han fet els diputats de PPSOE per aquesta terra. Nigú dubta que el senyor Martí farà feina, i potser molta, però el que es segur es que començarà de zero. Si vol comparar llistons que cerqui el del senador Pere Sampol.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8  SegŘent»