Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

blablabla, catalÓ, blablabla...

magi | 31 Marš, 2009 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Diuen...Volen dir...Què defensa el meu sindicat

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Tram Badia

magi | 31 Marš, 2009 08:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PDS de Carreteres: Al.legacions del BLOC

magi | 30 Marš, 2009 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui matí, en roda de premsa, representants dels partits del BLOC per Mallorca han presentat les al.legacions al Pla Director Sectorial de Carreteres del Consell de Mallorca. Aquí teniu el document amb les al.legacions.

Categoria: PSM-Entesa, BLOC Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM a l'Assemblea d'ALE

magi | 30 Marš, 2009 11:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

A la darrera sessió de l'Assemblea d'ALE es va aprovar una declaració del grup d'Edimburg (Escòcia, Gal·les, Països Catalans, Flàndes i Euskadi) sobre la crisi econòmica actual.
 
També es va aprovar, per unanimitat, la moció presentada pel PSM-Entesa Nacionalista en referència a les festes populars als Països Catalans i la nova directiva europea que pot afectar-les.
 
La Federació PSM-Entesa Nacionalista participant a l'Assembla de l'ALE. Els nostres companys i companyes de l'Entesa Nacionalista i Ecologista d'Eivissa no ens pogueren acompanyar en aquesta ocasió.
 
A la foto amb els companys d'Eusko Alkartasuna i la nostra companya Lucy Collyer la qual treballa a l'oficina d'ALE a Brusel.les.
 

Antoni Trobat Alemany, Secretari de Relacions Internacionals dels Joves d’Esquerra Nacionalista- PSM, va ser elegit ahir membre de l’executiva de les Joventuts de l’Aliança Lliure Europea (ALE). Els JEN-PSM passaren a ser membres de ple dret  de les Joventuts de l’ALE durant l’Assemblea General celebrada durant l’abril de 2008 a Palma, després de portar gairebé 7 anys com a observadors. La intensa feina realitzada a dins aquesta organització ha anat portant fruits durant aquest darrer any, primer ocupant la plaça tècnica de l’organització a través de la persona de Lucy Jane Collyer i ara amb l’entrada d’Antoni Trobat a l’executiva. Amb els resultats d’aquesta Assemblea s’assegura una important representació de les Illes Balears que ens permetrà tenir molta més incidència a l’hora de traslladar els problemes que ocupen als joves de les Illes Balears a les institucions europees. 

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

40

magi | 28 Marš, 2009 09:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Avui fa 40 anys que, gràcies a la llavoreta i a la floreta dels meus pares i superada la cursa entre els milions d'espermatozoides, vaig arribar a aquest planeta anomenat Terra. Aquell any passaren algunes coses igual d'interessants: A Barcelona Lluís Llach s'estrenà en solitari al Palau de la Música Catalana; Joan Carles de Borbó fou designat successor del dictador Franco en la direcció de l'Estat Espanyol, a títol de rei i amb el títol provisional de príncep d'Espanya; a Califòrnia l'equip dirigit per l'informàtic Leonard Kleinrock envià el primer missatge electrònic d'un ordinador de la Henry Samueli School of Engineering and Applied Science (Los Angeles) fins a un altre situat a l'Stanford Research Institute (prop de San Francisco), a través d'Arpanet, l'embrió d'Internet; Al mar de la Tranquil·litat (la Lluna) el mòdul lunar "Eagle" de la nau Apollo 11, llançada per la NASA, hi aterrà amb èxit amb dos dels tres tripulants; per primera vegada l'home trepitja un astre distint de la Terra.
 
Des de fa alguns dies no som a casa. Som a Barcelona a l'assemblea general dels partits membes de l'Aliança Lliure Europea. Esper publicar algun post amb les fotos i la informació d'aquestes jornades.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8 9  SegŘent»