Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

TV3 a les Illes. TDT, catalÓ i drets.

magi | 30 Juny, 2009 21:50 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Article d'opinió de Tomeu Martí
(Vicepresident de l'Obra Cultural Balear)
 
Article d'opinió de Josep Loste Moreno
  

Categoria: Articles d'opiniˇ, TV3: com sempre!. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Manifest del PSM "Volem veure televisiˇ en CatalÓ"

magi | 29 Juny, 2009 09:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Biel Barceló amb afiliats de Sa Pobla que assistiren 
al Consell Polític celebrat a Sa Congregació.
 
MANIFEST DEL CONSELL POLÍTIC DEL PSM
VOLEM VUERE TELEVISIÓ EN CATALÀ
Sa Pobla. 27 de juny de 2009.
 
Des de l’any 1985 podem veure TV3 a les Illes Balears, gràcies a l’empenta de l’Obra Cultural Balear, que a través de l’Associació Voltor ha garantit durant anys la recepció de la televisió pública catalana al nostre país. Més endavant van arribar el Canal 33, el Canal 9 i Punt 2. La tenacitat de la societat civil ha estat més forta que la desídia d’unes institucions autonòmiques que, durant anys, no van mostrar cap interès en el foment del català en l’espai audiovisual.  
 (Segueix)

Categoria: PSM-Entesa, TV3: com sempre!. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Combat dels Glossadors de Mallorca

magi | 28 Juny, 2009 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Carod-Rovira, volem veure TV3!

magi | 26 Juny, 2009 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Els Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM han demanat al vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira, la continuïtat de l’emissió sense retallades de TV3.  Els joves han reivindicat el seu dret a veure TV3 mitjançant un acte amistós de distribució d’una carta a la xerrada que Carod-Rovira va fer ahir horabaixa a la seu de l’Institut Ramon Llull a Palma. Els JEN-PSM han manifestat així la seva preocupació per la situació creada arrel de la desconnexió de TV3 a principis del mes de juny.  

Josep Lluís Carod Rovira ha rebut als Joves d’Esquerra Nacionalista i els hi ha manifestat la seva voluntat de reconduir aquest tema per poder rebre amb normalitat totes les cadenes en llengua catalana.  

Aquest acte es troba dins el marc de la campanya VOLEM VEURE TV3!!! CAP RETALLADA! que els Joves d’Esquerra Nacionalista estan duent a terme. A més de l’entrega del manifest al vicepresident de la Generalitat de Catalunya, tenen en marxa una campanya de marxandatge i una xerrada organitzada per dilluns dia 29 de juny a les 19.30h a la seu del PSM de Palma, C/ Isidoro Antillón núm. 9, baixos, sobre QUÈ PASSA A TV3? DEBAT SOBRE LA SITUACIÓ A IB3 I TV3 on Maties Salom i Damià Perelló exposaran la situació jurídica en que es troben IB3 i TV3.    

Categoria: PSM-Entesa, TV3: com sempre!. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Verds-ALE a Europa

magi | 26 Juny, 2009 08:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Ja s'ha constituït a Brusel·les el grup parlamentari formats pels diputats dels Verds i de l'Aliança Lliure Europea (de la qual el PSM en forma part). El grup està format, finalment, per 55 diputats i diputades. És el 5è més nombrós de la cambra. S'incorporaran, durant els propers 5 anys i de forma succesiva, un representant d'ERC i, posteriorment, els nostres amics del BNG (Ana Miranda), Aralar i la Confederació Verda de l'estat espanyol. Raül Romeva, d'Iniciativa per Catalunya, també s'ha incorporat al grup parlamentari i ha estat elegit un dels vicepresidents de la formació. Daniel Cohn-Bendit i Rebecca Harms , dels Verds francesos i alemanys respectivament, actuaran com a portaveus.

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8 9  SegŘent»