Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Mallorca amb el SÓhara

magi | 31 Agost, 2009 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: General, MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Son Gotleu, TV3, Tren de Llevant...

magi | 26 Agost, 2009 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Societat líquida
 
El PSM-EN considera que Tresserras no té credibilitat mentre
TV3 no es vegi íntegrament a les Illes Balears
 
El Tren de Llevant i els NIMBY

Categoria: General, PSM-Entesa, TV3: com sempre!. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Fotos Prada 2009

magi | 25 Agost, 2009 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Enguany he passat tres dies a l'Universitat Catalana d'Estiu a Prada. A més a més de poder seguir algunes de les conferències i xerrades he pogut trescar pel territori. A l'àlbum de fotos hi trobareu les obres d'un nou annex que es fa per tal d'ampliar la capacitat de la UCE així com facilitar una seu permanent (oficines, arxiu, aules) que fugui fer-se servir durant la resta de l'any. Igualment hi trobareu fotos d'una visita que vaig fer a l'abadia de Sant Miquel de Cuixà. És un monument amb més de mil anys d'història. Abadia benedictina, amb una església pre-romanica, amb arcs de tradició bizantina, campanar llombard, una cripta del primer romànic del s. XI i la resta del claustre i de la tribuna del s. XII.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Signa per SPANAIR

magi | 24 Agost, 2009 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

A principis del mes d'agost Biel Barceló, secretari general del PSM-EN i portaveu parlamentari del BLOC i PSM-Verds, i el senador del PSM-EN, Pere Sampol, es reuniren amb representants del comitè d’empresa d’Spanair (Eva Marín i Javier Carretero, de CCOO, i Guillem Villalonga, d’UGT), per tractar la situació que viuen els treballadors de la companyia.

Des del PSM-EN es va traslladat als representants dels treballadors el suport a les seves reivindicacions. Els informaren que el partit iniciarà una campanya de pressió política en diferents institucions i entitats amb l’objectiu de garantir la connectivitat entre les Illes Balears i el continent, així com el manteniment dels llocs de feina a Palma per evitar un trasllat massiu de treballadors a Barcelona.

Biel Barceló i Pere Sampol explicaren als membres del comitè d’empresa d’Spanair que consideren una “agressió” el fet que, amb recursos públics de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, es financi la deslocalització d’una empresa radicada a les Illes Balears cap a Catalunya. Es considera que, des del moment que aquesta operació no és únicament una opció empresarial estrictament privada, sinó que inclou la participació de capital privat de les institucions catalanes, cal demanar responsabilitats polítiques als partits que governen a Catalunya, però que també tenen interessos electorals i institucionals a les Illes Balears.
 
Els treballadors han començat una campanya de recollida de signatures digital.

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Palma: toros i nomenclÓtor

magi | 23 Agost, 2009 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Palma: ciutat dels toros
 
Criteris lingüístics en la revisió
del nomenclàtor de Palma

Categoria: PSM-Entesa, BLOC Palma, Articles d'opiniˇ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5  SegŘent»