Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Crisi de govern al Consell de Mallorca

magi | 30 Setembre, 2009 19:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Des del PSM-Entesa Nacionalista esteim sorpresos amb la decisió d’UM de trencar el Pacte de govern al Consell de Mallorca i abandonar precipitadament les seves àrees de gestió a la institució insular (fet que es va anunciar ahir vespre i que s’ha materialitzat avui mateix).

Pel que fa als motius d’aquesta decisió, UM addueix que fa temps que hi ha falta de comunicació entre la presidenta, Francina Armengol (PSOE), i els consellers d’UM; i hi denuncia la falta de lleialtat d’Armengol, el seu afany de protagonisme i les seves ingerències en àrees dels socis. Des del PSM-EN podem estar, en part, d’acord amb aquestes crítiques (és evident que Francina Armengol de vegades oblida que presideix un govern de coalició). Ara bé, en absolut pensam que siguin motiu per trencar el Pacte de govern unilateralment, sense previ avís als socis i sense cap intent previ per reconduir la situació. Consideram que aquesta decisió d’UM és una irresponsabilitat i una frivolitat, més encara tenint en compte la situació actual de crisi econòmica. En aquests moments, les institucions necessiten estabilitat i els governs han de treballar per resoldre els problemes dels ciutadans, que el que menys necessiten són baralles infantils entre els partits polítics.
 (Segueix)

Categoria: Articles d'opiniˇ. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM: dia europeu llengŘes, Virrei Socias i TV3

magi | 29 Setembre, 2009 09:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El Consell de Direcció Política del PSM-EN, màxim òrgan de decisió entre congressos,  aprofitant que se celebrava el  Dia Europeu de les Llengües aprovà un manifest a favor de la diversitat lingüística i dels drets lingüístics universals, tant individuals com col·lectius.

En el manifest el PSM-EN constata “la persistència d’agressions lingüístiques contra ciutadans d’aquestes illes, que han hagut de patir greus vexacions, totalment inadmissibles en un país democràtic que fa part de la Unió Europea”, i reitera que “el respecte dels drets lingüístics dels ciutadans de les Illes Balears és una condició irrenunciable per al PSM-Entesa Nacionalista”.

Per això manifesten la importància que “totes les forces polítiques d’aquest país, especialment les que conformen l’actual Pacte de Govern, s’impliquin amb convicció i voluntat política en la promoció de la llengua pròpia de les Illes Balears”, i demanen a la Delegació del Govern espanyol “que actuï amb la màxima diligència perquè des de la Guàrdia Civil es respectin i es protegeixin els drets lingüístics reconeguts tant en la Constitució Espanyola com en l’Estatut d’autonomia”.

El secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, criticà el delegat del Govern de l’Estat, Ramon Socias, per no haver donat explicacions públiques dels darrers episodis d’agressions per motius lingüístics per part de membres de les forces de seguretat, i ha avançat que li demanarà una reunió perquè ofereixi aquestes explicacions als representants de la formació nacionalista.

Finalment, el manifest també reivindica la recuperació de “la recepció de TV3 i de la resta de canals en català de la CCMA a les Illes Balears com a eix fonamental en el procés de normalització lingüística”.
 

Categoria: General, PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

CongrÚs d'Aralar, 5 fotos.

magi | 28 Setembre, 2009 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Afermant l'alternativa d'esquerres i abertzale
 
Amb Patxí Zabaleta, el nou Coordinador general d'Aralar.
 
Amb Joan Oms de la Confederació estatal dels Verds i
José Manuel Pérez Bouza, senador del BNG. Al Senat coneixen
i valoren molt la feina que desenvolupa en Pere Sampol.
 
Amb Juan Campos de Chunta Aragonesista,
Iniciativa del Poble Valencià i Mireia Mollà
(diputada de la coalicio COMPROMÍS pel País Valencià
 

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Marcel Cranc

magi | 28 Setembre, 2009 09:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

En concert

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La terra encesa

magi | 27 Setembre, 2009 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

A Calvià. (local de l'antiga biblioteca, al costat de la rectoria)
Amb la presència del seu autor Joan Alfons Marí

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6  SegŘent»