Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

PSM i Nueva Canarias

magi | 30 Novembre, 2009 21:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Una mica més de 800 quilòmetres separen Mallorca de les Illes Canàries. Moltíssima menys distància hi ha entre Nueva Canarias i la federació de partits PSM-Entesa Nacionalista. Nueva Canarias sorgeix d’una escissió per part dels sectors més progressistes i ecologistes de Coalición Canaria. Fins ara, els nacionalismes dels dos arxipèlags, haviem viscut d’esquena els uns amb els altres i amb molt pocs contactes. A la fotogràfia teniu la primera trobada entre les dues organitzacions (Hi surten Maria José López, responsable de relacions institucionals de NC; Wenceslao Berriel Martínez, President de Nueva Fuerteventura partit membre de NC i Román Rodríguez, President de Nueva Canarias). Aquesta primera trobada ens serví per a descobrir una gent molt propera ideològicament així com també en la gestió política. Aquesta no serà la darrera vegada que ens trobem. Començam un camí de col·laboració i coneixement que esperem que sigui llarg i fructífer.
 

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Pere Sampol i els fixos discontinus

magi | 28 Novembre, 2009 21:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Des del senat s'impulsarà una esmena a la Llei d'Acompanyament dels Pressuposts Generals de l'Estat per permetre que els treballadors fixos discontinus millorin la seva cobertura social. La iniciativa respon a una demanda del sindicat CCOO, i suposaria una modificació de la Llei General de la Seguretat Social perquè els fixos discontinus puguin accedir a les prestacions per desocupació a partir dels 120 dies cotitzats (uns quatre mesos), i no a partir dels 180 com està establert en aquests moments.

Biel Barceló, Pere Sampol i Katiana Vicens (secretària general de CCOO) han explicat que la crisi econòmica està accentuant l'estacionalització de l'activitat econòmica del sector turístic, la qual cosa provocarà que prop de 35.000 treballadors fixos discontinus de les Illes Balears no hagin arribat a cotitzar el mínim establert en aquests moments per poder cobrar les prestacions d'atur.

Biel Barceló ha afirmat: "com a secretari general del PSM-Entesa Nacionalista, i com a portaveu del BLOC, pens que és un deure dels partits polítics fer-nos ressò de les preocupacions i de les reivindicacions de la societat civil, i transformar-les en iniciatives polítiques. En aquest cas, hem escoltat una reivindicació del sindicat CCOO, que proposa millorar la difícil situació dels fixos discontinus".

També ha explicat que "l’estabilitat laboral, la lluita contra la precarietat i, en definitiva, la dignitat dels treballadors és un dels principals objectius polítics de les forces que configuren el BLOC per Mallorca. A més, cal subratllar que els fixos discontinus constitueixen un sector social especialment rellevant en el nostre país, per les característiques específiques de la nostra estructura productiva. Pensam que l’Estat espanyol ha de ser més sensible cap a aquesta realitat social, que pateix especialment les conseqüències negatives de l’actual crisi econòmica".

Categoria: PSM-Entesa, BLOC Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Dona i literatura

magi | 28 Novembre, 2009 11:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
L'acte comptarà amb la presència d'Antònia Vicens i Neus Canyelles. Tindrà lloc dimecres dia 2 de desembre, a les 20 hores, al Centre Cultural de la Misericòrdia.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM impulsa plataforma pel dret a decidir

magi | 27 Novembre, 2009 21:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Càrrecs electes del PSM-Entesa Nacionalista impulsen una Plataforma de Càrrecs Electes Municipals de les Illes Balears, que es presentarà el 12 de desembre, el dia abans del referèndum sobre la independència que duran a terme uns 150 municipis del Principat. De fet, un dels propòsits d'aquesta plataforma, oberta a càrrecs electes de tots els partits de les Illes, és donar suport a les iniciatives d'aquesta mena que sorgeixin de la societat civil balear.

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

NO vol dir NO

magi | 26 Novembre, 2009 11:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Campanya dels JEN-PSM 
contra la violència de gènere

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6  SegŘent»