Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

└lbum fotos Sa Pobla a GrÓcia 2010

magi | 31 Gener, 2010 17:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Aquí trobareu el recull de fotogràfies que vaig fer durant dues de les tres jornades del ja tradicional Sa Pobla a Gràcia. Hi surten fotos del sopar que es fa abans de les actuacions al Centre Artesà Tradicionàrius, el muntatge dels foguerons, una llarga passejada pel barri, la recepció d'autoritats a la seu del districte de Gràcia, una visíta a un refugi antiaeri de la guerra civil, l'encesa dels foguerons i la revetlla per les places del Diamant i la Virreina. Esper que us puguin transmetre lo bé que ho vaig passar. Vaig decidir dues coses: si mai vaig a viure a Barcelona vull fer-ho a Gràcia i, evidentment, el proper any tornar a repetir.

Categoria: General, PSM-Entesa, MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Avui? Foguerons? Sant Antoni?

magi | 30 Gener, 2010 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 Sí! a veure si demà puc mostrar-vos les fotos

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Per quŔ ˙nicament a Madrid creix el turisme?

magi | 30 Gener, 2010 11:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

article d'opinió del senador Pere Sampol

Categoria: PSM-Entesa, BLOC Mallorca, Articles d'opiniˇ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Lˇrien. No te la pots perdre!

magi | 29 Gener, 2010 22:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui, fent la competència directa al nou iPAD d'Apple, toca anunciar la sortida al mercat mundial de la camiseta 20 anys de Lórien. A la foto Carles Llull, autor intelectual i executor, i en Pep, inductor provat dels fets, mostren orgullosos a la nova criatura. Au! cap al Lórien, amb 12 euros de no res, per començar a preparar la roba d'estiu. Talles diverses, maniga curta i només amb fons negre. 

Categoria: General, MagÝ. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

L'esquerra nacional?

magi | 28 Gener, 2010 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
No resulta gratuït que al meu blog vagi reproduïnt els articles d'opinió d'en Toni Alorda. Més enllà de fer propaganda d'un dels representants del meu partit massa sovint comparteixc les seves assenyades opinions. En aquesta ocasió en Toni contesta l'article d'opinió aparegut a un diari de Mallorca L'esquerra nacional. Resposta a Bernat Nadal. I , com a complement, un altre post: Dia 20-F. Objectiu 2011

Categoria: PSM-Entesa, Articles d'opiniˇ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4  SegŘent»