Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Fotos PSM a Venècia

magi | 31 Març, 2010 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Antoni Trobat, Lucy Collyer i jo mateix representarem a la Federació PSM-Entesa Nacionalista i els JEN-PSM a les Assemblees Generals d'ALE i d'ALE Youth a Venècia.
 
Ana Miranda (BNG) i Lucy Collyer (PSM-EN) formaran part de l'executiva d'ALE. Quan n'Ana sigui eurodiputada na Lucy la substituirà a l'executiva del partit europeu.
 
Àlbum de fotos 

Categoria: PSM-Entesa, Magí, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Projecte Windows

magi | 30 Març, 2010 11:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

De l'11 de març al 18 d'abril de 2010

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

25 anys del Consell de Joventut

magi | 27 Març, 2010 11:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui, a la seu del Parlament de les Illes, tendrà lloc el acte commemoratiu del 25 aniversari de la creació del Consell de Joventut de les Illes Balears (CJIB). No hi podré ser ja que estic de viatge (aquesta entrada està escrita fa uns dies). El CJIB ha constituit una part molt important de la meva vida associativa. Durant 13 anys vaig participar, d'una forma o un altre, en les seves activitats. Els primers anys hi vaig assistir en representació de la Federació d'Associacions d'Estudiants de les Illes i, més endavant, en nom dels Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM. Entre els anys 92 i 93 vaig ser-ne el President i el 96-98 vicepresident. El CJIB em permeté conèixer de primera mà altres formules d'organització juvenil (esplai, escoltisme, sindicats, etc) i els esforços conjunts de moltes persones per treballar en la consolidació de les organitzacions juvenils de les Illes Balears i l'associacionisme juvenil. Enhorabona i molts d'anys!

Categoria: General, Magí. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

"Consultes populars" i "Dies d'expiació"

magi | 26 Març, 2010 21:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Consultes populars
 
Dies d'expiació
 

Categoria: PSM-Entesa, BLOC Mallorca, Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

PSM a Venècia

magi | 25 Març, 2010 21:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Demà la delegació del PSM-Entesa Nacionalista (Lucy Collyer, Antoni Trobat i jo mateix) participarem a la 7a Assemblea General dels partits de l'ALE (Aliança Lliure Europea). La passada assemblea es va fer a Barcelona i l'anterior a Palma, on el PSM entrà a formar part com a membre de ple dret de l'ALE. Els representants del PSM presentarem dues mocions, una sobre la situació als Grans Llacs de Rwanda i l'altre sobre la situació que genera la insularitat. A l'assemblea també es triarà una nova executiva. Na Lucy entrarà a formar part d'ella quan Ana Mirada, del BNG, accedeixi al càrrec d'eurodiputada. Així idò, entre desembre del 2011 i fins a març del 2013, el PSM comptarà amb veu i vot a la direcció del partit europeu. Tornam el dilluns, ja vos penjaré les fotos del viatge.
 

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

1 2 3 4 5  Següent»