Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

PSM i GOB: 16 anys per Ses Covetes

magi | 30 Abril, 2010 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


El PSM-Entesa Nacionalista i el GOB han celebrat avui la desestimació del recurs interposat contra la sentència del TSJB, 29 de maig de 2007, que establia la il·legalitat de les llicències de la urbanització de ses Covetes, a Campos (atorgades l'any 1992). La justícia ha donat definitivament la raó al PSM-EN i al GOB en el seu contenciós contra l'atorgament d'aquestes llicències, interposat l'any 1994.

Amb aquest acte s'ha volgut agrair especialment el compromís d’una vintena de militants d’ambdues organitzacions que varen haver de presentar un aval de 20 milions de pessetes perquè s’aturassin les obres de la urbanització. Aquestes persones varen arriscar el seu patrimoni personal per protegir aquesta zona.

 (Segueix)

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM i BNV. └lbum de fotos.

magi | 29 Abril, 2010 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


La federació PSM-Entesa Nacionalista (PSM de Mallorca i Menorca i l'Entesa Nacionalista i Ecologista d'Eivissa) hem signat  un protocol de relacions amb els vells amics i companys del Bloc Nacionalista Valencià. Aquí trobareu l'àlbum de fotos.
 
Aprofitàrem els actes del 25 d'abril, diada nacional del País Valencià, per assistir a l'entrega dels premis que lliura el BNV a persones o entitats que s'han destacat en la lluita pels drets nacionals i col·lectius del poble valencià. Enguany, a la localitat de Mutxamel, els guardonats foren la Unió de periodistes valencians. Mes tard assistirem a un dinar de germanor a Simat de la Valldigna on Agustina Brianes (BNV) serà batlessa durant el darrer any de legislatura. Aprofitarem també per visitar el monestir cistercenc de Santa Maria de la Valldigna.

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Gran combat!

magi | 28 Abril, 2010 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Cantadors VS Glosadors. No vos ho perdeu!
Una nova demostració d’enginy i audàcia verbal.
 
Activitat organitzada per la Casa Museu Pare Ginard
Cicle “Glosades compartides”. Presenta: Felip Munar
 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

VÝdeo PSM-Palma a Nit4

magi | 28 Abril, 2010 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Entrevista a Toni Verger, Secretari general de la Federació
del PSM-Entesa Nacionalista a Palma.
(2a part, tercera i quarta)
 

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1r de Maig. PSM a Campanet

magi | 27 Abril, 2010 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Una festa ja consolidada que, com cada any, celebrarem a l’Ermita de Sant Miquel. A les 12h esperarem l'arribada de la Flama del Correllengua a la Plaça de l’Ajuntament de Campanet. A partir de les 12.30h Tallers pels més petits i a les 14h dinar (Preu 10 euros, infants 5 euros). A les 11h, a la Pl. d'Espanya de Palma, manifestació sindical. Us convid a participar amb la pancarta conjunta de STEI-Intersindical i CGT.

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6  SegŘent»