Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Reacciˇ a l'atac israeliÓ

magi | 31 Maig, 2010 11:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
El grup parlamentari del BLOC Mallorca i PSM-Verds promourà avui una declaració institucional del Parlament de les Illes Balears per condemnar l'atac de l'exèrcit israelià contra la flota humanitària que es dirigia a Gaza, en el qual han mort entre 10 i 20 activistes.
 
La coalició de forces d'esquerres, nacionalistes i ecologistes s'adreçarà avui a la resta de grups parlamentaris per traslladar-los una proposta per tal que el Parlament condemni aquest atac, exigeixi la fi del bloqueig israelià a la Franja de Gaza i insti la comunitat internacional i la Unió Europea a respondre-hi utilitzant les vies diplomàtiques i comercials per pressionar l'Estat d'Israel perquè complesqui els drets humans.
 
Demà, dimarts 1 de juny, l'organització Taula per Palestina organitza una concentració, a la Pl. d'Espanya de Palma, a les 20h.
 

Categoria: General, PSM-Entesa, BLOC Mallorca, MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Mallorca i Palma Ara

magi | 28 Maig, 2010 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Monogràfic sobre la crisi.  (Núm. 06)
 
Núm. 05

Categoria: PSM-Entesa, Mallorca+Palma Ara. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

XŔ CongrÚs dels JEN-PSM

magi | 28 Maig, 2010 09:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

"Avançam cap a una Mallorca lliure i justa" fou el lema del darrer congrés dels JEN-PSM, celebrat el passat cap de setmana a Inca. Nou secretari general, Lluís Apesteguia, que substitueix a Joan Ferrà, actual director general de joventut del Govern de les Illes Balears, i també nova comissió executiva: Lucy Collyer, organització; Pere Ferrer, dinamització i campanyes; Marta Carrió, Finances; Edgard Ginard, Projectes estratègics, Àlex Moll i Jaume Palou, implantació territorial i Antoni Trobat, relacions polítiques.
 
A un any de les eleccions autonòmiques, als consells i als ajuntaments els JEN-PSM renoven la direcció política, aproven els fulls de ruta polític i organitzatiu i es preparen pels reptes de la llarga precampanya que ens espera.
 
També es va poder constatar el nivell i l'abast de les relacions polítiques que mantenen els nostres joves amb altres organitzacions juvenils: Galiza Nova, Iratzarri, Gazte Abertzaleak, Egi, JNC, JERC, JEV, Bloc Jove i les joventuts d'ALE. Igualment diversos representants de les organitzacions polítiques juvenils d'àmbit mallorquí o illenc acompanyaren als nostres joves en el seu congrés. 
  
 

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Reacciˇ a la crisi, seguidisme i vot fidel

magi | 27 Maig, 2010 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Reacció a la crisi, sí; seguidisme, no.
 
El vot fidel

Categoria: PSM-Entesa, Articles d'opiniˇ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Camins de ferro

magi | 27 Maig, 2010 08:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5  SegŘent»