Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

El senyor de la guerra

magi | 30 Juny, 2010 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La vida d'una bala

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Concentraciˇ contra la reforma laboral

magi | 30 Juny, 2010 08:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Fa unes setmanes s’aprova el Reial Decret-Llei 8/2010 on s’adoptaven mesures extraordinàries per a la reducció del dèficit públic, amb retallades socials i salarials, congelació de les pensions, etc. El dia 22 de juny el Congrés dels Diputats va aprovar el Reial Decret-Llei 10/2010 sobre mesures urgents per a la reforma del mercat de treball.

Una reforma laboral que suposa un retall en els drets de les treballadores i treballadors: acomiadaments més fàcils i barats, més poder per a les empreses, ampliació de la “modificació substancial de les condicions de treball”, augment de  la precarietat laboral, etc. Les mesures adoptades pel Govern no donen resposta a una crisi  econòmica i social que no ha estat generada per les treballadores i els treballadors ni pels seus salaris ni pels seus drets, sinó pel propi sistema, la banca i la patronal.

Totes les mesures aprovades o anunciades pel Govern espanyol suposen un clar atac a la classe treballadora i als sectors més desfavorits de la societat. Davant totes aquestes mesures es considera necessària una resposta unitària i contundent del conjunt de les treballadores i treballadors.
 
Us convid a participar de les  concentracions avui 30 de juny a la Plaça d’Espanya a Mallorca,  a la Plaça de l’Esplanada a Menorca i a Vara de Rey a Pitiüses a les 19:30 en rebuig a les mesures governamentals de reforma laboral i les retallades en drets socials i salarials.

Categoria: General, MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Salvem Es Jonquet

magi | 30 Juny, 2010 08:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
ACCIONA ha possat un recurs contra la declaració de BIC des Jonquet impulsada des del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca. Per empenyer a fer possible un barri "històric" preservat i no un entorn per seguir "creixent"urbanísticament necessitam de tothom. Vine a la xerrada que hi ha prevista pel dijous 1 de juliol a les 20.30h.
 

Categoria: General, MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Estatut

magi | 29 Juny, 2010 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Aquesta sentència està buida de legitimitat, ja que el Tribunal Constitucional és un òrgan desprestigiat i desautoritzat (tan per la composició dels seus membres, amb influència directa dels principals partits espanyols; com pel temps que han tardat en emetre una sentència i les formes).
 
Perquè el resultat és una INVASIÓ a l’autogovern i les competències adquirides (i recordem que ja desenvolupades des de fa 3 anys), però sobre tot un ATAC a la democràcia expressada pels ciutadans de Catalunya en el referèndum.
 
Perquè suposa una doble retallada: primer la pactada entre PSOE i CIU (que va forçar el vot en contra al referèndum de ERC) i ara la del TC.
 
Pel contingut: insostenible que llevi valor jurídic al terme nació quan el fet és que qui ja no té eficàcia jurídica és precisament el TC. Sobretot dins la interpretació que en fa la sentència de “la indissoluble unitat d’Espanya”. Indissoluble??
 
També per l’atac frontal a la normalització de la llengua al considerar l’ús del català com a vehicular i suprimir-ne l’ús preferent tan per part de les administracions com dels mitjans de comunicació.
 
Es produeix una retallada en competències de justícia, d’immigració i sobre el poder dels municipis. Elimina, a més, que el Síndic de Greuges sigui l’únic supervisor de la Generalitat. En resum en matèria legislativa i executiva. Fet que suposa una retallada en l’autogovern. Per tot això resulta raonable que els catalans estiguin emprenyats i surtin al carrer per defensar el que ja van defensar en aprovar l’Estatut: la capacitat de decisió sobre les qüestions que afecten als catalans.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Afortunadament, a este PaÝs hi ha

magi | 28 Juny, 2010 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Bloc Nacionalista Valencià
 
Som com tu
 
Coalició Compromís
la mateixa que s'està perfilant a Mallorca ;-)
 

Categoria: PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8  SegŘent»