Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

AixÝ, NO. Vaga general.

magi | 29 Setembre, 2010 07:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
PSM-Iniciativa-Verds dóna suport a la vaga general de dia 29
contra les mesures antisocials del Govern Zapatero
 

Categoria: Eleccions 2011, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Prou d'impunitat a Ruanda

magi | 27 Setembre, 2010 08:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Demà dimarts, 28 de setembre,  a les 20.00 h a Can Alcover-Espai de Cultura es farà la Xerrada: “Prou d’impunitat a Ruanda. La implicació de les Nacions Unides i les grans potencies occidentals en el genocidi dels Grans Llacs d’Àfrica”. A càrrec de Joan Carrero, president de la Fundació s’Olivar, i Pere Sampol, senador del Bloc per Mallorca-PSM-Verds.
 
Després de la recent estada a Nova York amb motiu de la celebració de la Reunió dels Objectius del Mil·leni contra la Pobresa, en representació de la Plataforma Prou d’Impunitat a Ruanda, Joan Carrero i Pere Sampol informaran de primera mà dels resultats de la seva missió a les Nacions Unides, del canvi de postura del Govern espanyol en relació al conflicte i de les perspectives de pau que s’obren a la regió dels Grans Llacs.

Categoria: General, PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Mallorca i Palma Ara

magi | 26 Setembre, 2010 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Núm. 23
 
 Núm. 13

Categoria: PSM-Entesa, Mallorca+Palma Ara. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Alderdi Eguna 2010

magi | 24 Setembre, 2010 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

En representació del PSM-Entesa Nacionalista i convidat per l'EAJ-PNV assistiré, aquest cap de setmana, al meu primer Alderdi Eguna "dia del partit". Pel que veig serà (i és) espectacular. El passat cap de setmana també vaig participar als actes de l'Alkartasun Eguna que organitzà Eusko Alkartasuna.

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Sampol i Joan Carrero davant l'ONU

magi | 20 Setembre, 2010 19:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El senador del PSM-Entesa Nacionalista, Pere Sampol, i el president de la Fundació s’Olivar, Joan Carrero, han organitzat una concentració avui davant la seu de les Nacions Unides, com a representants de la plataforma Prou Impunitat a Ruanda, per reclamar al secretari general de l’ONU i al president espanyol José Luís Rodríguez Zapatero que revoquin a Paul Kagame, president de Ruanda, en el càrrec de copresident de la cimera dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM).

La concentració tenia per objectiu mostrar el desacord total d’aquesta plataforma que representa més d’una cinquantena de organitzacions humanitàries. Tot per exigir la revocació del nomenament de Kagame, un militar acusat per l’Audiència Nacional i tribunals internacionals de genocidi i crims contra la humanitat, com a copresident dels ODM, i per tant responsable, paradoxalment, de reduir la pobresa extrema del món.

La cita, que s’inicia avui, preveu l’assistència dels principals líders i caps d’estat del món fins dimecres. L’agenda de Pere Sampol i Joan Carrero passa per aquesta concentració a primera hora del matí a Nova York (16,30 hores, segons la diferència horària) davant la seu de l’ONU i després una taula rodona sobre La violència i la impunitat als Grans Llacs, amb la participació de nombrosos supervivents dels crims comesos en aquesta regió africana, i amb la ponència de Sampol, Carrero i l’advocat pacifista, conegut internacionalment, Peter Erlinder.
Ł

Categoria: PSM-Entesa, BLOC Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4  SegŘent»