Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Imaginaciˇ, somnis i feina

magi | 31 Octubre, 2010 21:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


"En primer lloc vull agrair el suport que els militants i agrupacions del PSM ens heu donat tant a Joan Font per la candidatura al Consell com a mi mateix. El congrés que varem celebrar el passat mes de maig amb èxit marcà un punt d’inflexió important en el PSM: va establir que en aquests moments i ara més que mai: la prioritat del PSM és treballar per crear les condicions per sortir de la crisi econòmica.
 
La nostra tasca principal és lluitar contra l’atur i generar les condicions perquè l’economia de Mallorca i les Illes Balears tornin a generar riquesa, sempre amb respecte amb el nostre entorn natural. Només falten 7 mesos per les eleccions.
 
 (Segueix)

Categoria: Eleccions 2011, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El hÓmster i l'econ˛mia

magi | 30 Octubre, 2010 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Lipdub per la independŔncia

magi | 30 Octubre, 2010 12:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

de Catalunya i la resta dels Països Catalans, realitzat el 24 d'octubre del 2010 a la ciutat de Vic. Aquest vídeo té el rècord mundial de més gent participant en un lipdub, 5.771 persones, acreditades per la World Records Academy. Fa ben poc també vaig penjar un lipdub realitzat al País Valencià pels companys i amics del Bloc Nacionalista Valencià. 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Mallorca Ara

magi | 29 Octubre, 2010 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Núm. 28
 

Categoria: PSM-Entesa, Mallorca+Palma Ara. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Som mediterranis! Som com tu!

magi | 25 Octubre, 2010 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Un genial Lip Dub del Bloc Jove, les joventuts del Bloc Nacionalista Valencià. No ha calgut contractar al bigotes per a realitzar un divertit vídeo preelectoral de la coalició Compromís (calcada a la que ha constituit el PSM juntament amb Iniciativa d'Esquerres i Els Verds de Mallorca). Enhorabona companys i amics del País Valencià! El proper cap de setmana, en representació del PSM-Entesa Nacionalista, us acompanyaré a l'Aplec del Puig.
 

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6  SegŘent»