Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

A Campos, menys Franco

magi | 31 Desembre, 2010 21:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

El batle de Campos, Joan Juan (PSM-EN), ordenà fa uns dies la retirada d'un dels darrers símbols franquistes que quedaven al poble: la placa amb l'àguila que simbolitza la dictadura del general Franco, que estava situada en la façana de l'església de Sant Julià de Campos. El símbol franquista fou substituït per l'escut del poble, que representa un ós.

Aquest era un dels acords que havia impulsat el PSM-EN de Campos, a través de Campos pel Canvi, des de l'equip de govern municipal. El PSM-EN campaner havia demanat reiteradament la retirada dels símbols franquistes del poble, però el PP s'havia negat a esbucar la placa amb l'àguila amb l'excusa que era titularitat de l'Església.

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM-IniciativaVerds: vÝdeo feina feta

magi | 31 Desembre, 2010 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

Categoria: Eleccions 2011, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Consultes, Carod-ERC, WikiLeaks, PSOE, els del NO

magi | 30 Desembre, 2010 21:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Consultes populars
Carod i ERC
Privatitzacions
 Wiki Leaks, PSOE i País
Els partits que diuen NO a tot

Categoria: PSM-Entesa, Articles d'opiniˇ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Manifest Diada 31D

magi | 30 Desembre, 2010 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Una vegada més, i ja en són més de vint, ens hem convocat aquí, coincidint amb la commemoració de la Diada de Mallorca, per a reafirmar la nostra condició de poble, per a mostrar la nostra determinació a continuar existint com a tal i per a reivindicar els nostres drets nacionals i socials, de la mateixa manera que es fa també habitualment a altres indrets d'arreu dels Països Catalans, com ara l'11 de setembre a Barcelona i a d'altres localitats del país o el 9 d'octubre al País Valencià; o encara, de manera excepcional, el passat 10 de juliol quan omplírem els carrers de Barcelona per reivindicar que som una nació.
 (Segueix)

Categoria: General, PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM-IniciativaVerds: balanš feina feta

magi | 29 Desembre, 2010 21:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


El PSM-Entesa Nacionalista i IniciativaVerds presentarem ahir vespre el balanç de l'acció política desenvolupada per aquests partits des dels diferents governs progressistes i nacionalistes del país, durant l'actual legislatura.

L’acte comptà amb les intervencions del secretari general del PSM,  Biel Barceló, de la consellera d’Afers Socials i dirigent d’IniciativaVerds, Fina Santiago, del conseller insular de Cultura, Joan Font, del vicepresident del Consell i conseller de Cooperació Local i Interior, Miquel Rosselló, i del secretari general del PSM-EN de Palma i director general de Mobilitat, Antoni Verger.

En el seu discurs, Biel Barceló posà en valor les polítiques duites a terme pels governs progressistes i nacionalistes durant la legislatura que està a punt d’acabar, i qualificà de decisives les aportacions del PSM-EN i d’INICIATIVAVERDS per avançar en polítiques de protecció del territori, culturals i socials. Reivindicà la continuïtat dels governs de progrés, i alertà del perill d’un govern del PP en solitari (“un govern de la corrupció, de la destrucció del territori i del país i de l’esbucament dels serveis públics”). També criticà el PSOE, de qui afirmà que “claudica davant els poders no democràtics”, en referència als mercats financers i a les retallades socials del govern Zapatero.

De cara a les properes eleccions “hi ha dues alternatives: un govern de dreta antimallorquina o un govern progressista plural, que confiï en Mallorca, en el país i en les persones. I perquè aquest govern sigui possible és absolutament imprescindible que la coalició PSM-INICIATIVAVERDS sigui una força decisiva".
 

Categoria: Eleccions 2011, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8 9  SegŘent»