Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Sampol + BNG x Aena

magi | 31 Marš, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Pere Sampol i el BNG han presentat una iniciativa al Senat on es rebutja la privatització d'Aena per no garantir una millor gestió aeroportuària, ja que va contra l'interés general. Tenim poques però desafortunades experiències arreu d'Europa. El cas de l'aeroport de Londres, per exemple, és un cas clar on les infrastructures s'han degradat amb el canvi de model de gestió.
 
El senador del BNG Xosé Manuel Pérez Bouza i Pere Sampol han plantejat una esmena al projecte de llei de reforma de la Llei d'arbitratge i de regulació de l'arbitratge institucional en l'administració general de l'estat, mitjançant la qual  es reclama la derogació del capítol I, que fa referència a la modernització del sistema aeroportuari.
 
Demanen també la derogació dels articles compresos entre el 7 i el 13, així com la disposició transitòria segona i la disposició transitòria tercera del reial decret llei 13/2010, de 3 de desembre, d'actuacions en l'àmbit fiscal, laboral i liberalitzadores per a fomentar la inversió i la creació d'ocupació.
 
Amb aquesta esmena, que es debatrà en el ple de la cambra alta el proper 26 d'abril, ambdós grups nacionalistes pretenen provocar un debat parlamentari sobr la conveniència o no de la privatització dels aeroports, tenint en compte que no s'ha votat res a les corts generals que autoritzi al govern a privatitzar aquestes infrastructures tan importants.
 

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Jornades de llengua, cultura i immigraciˇ

magi | 29 Marš, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Tenint present el gran volum de nouvinguts que han arribat a les nostres terres els últims quaranta anys, el Consell de Mallroca i la Fundació Congrés de Cultura Catalana organitzen aquestes jornades per parlar de les polítiques en matèria lingüística, cultural, social i econòmica que es desenvolupen a les Illes Balears, al País Valencià i a Catalunya.

Categoria: Articles d'opiniˇ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Espanya no tÚ remei

magi | 28 Marš, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


 
La Fundació Emili Darder, l'Espai de cultura Can Alcover i Edicions Documenta Balear ens conviden a la presentació del llibre "Espanya no té remei. Un mallorquí al Senat" de Pere Sampol i Mas. L'acte tendrà lloc el proper divendres 1 d'abril a les 20h a l'Espai de Cultura Can Alcover (C/ Sant Alonso, 24. Palma). Hi participaran Antoni Marimon, president de la Fundació Darder i historiador, Damià Pons, exconseller del Govern de les Illes Balears i escriptor, i l'autor.

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa, Fundaciˇ E. Darder. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

42

magi | 28 Marš, 2011 08:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Gràcies. Vos estim molt.

Categoria: MagÝ. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Palma Ara

magi | 27 Marš, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Núm. 28

Categoria: PSM-Entesa, Mallorca+Palma Ara. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6  SegŘent»