Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Un dia amb Biel Barcelˇ i Joan Font

magi | 30 Abril, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

"l'altra cara dels candidats" (IB3-TV)
 
vídeo de Joan Font
 
 

Categoria: PSM-Entesa, Eleccions 2011, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Espanya no tÚ remei

magi | 30 Abril, 2011 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Presentació del llibre del senador Pere Sampol
dilluns, 2 de maig a les 20:30 h
Tafona de Can Raiet (Oficina d'Informació Turística. Pollença)
 

Categoria: PSM-Entesa, Articles d'opiniˇ, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El mˇn de la cultura i la coaliciˇ PSM-IV-ExM

magi | 29 Abril, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Els candidats i portaveus de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa han fet avui una trobada amb representants del món de la cultura que han signat un manifest de suport a les candidatures de la coalició nacionalista i ecosocialista al Parlament i al Consell. Es tracta dels primers signants del manifest, que es fa públic avui i que recollirà noves adhesions durant les properes setmanes.

L'escriptor Antoni Vidal Ferrando ha llegit el text del manifest davant els assistents, entre els quals hi havia Damià Pons, Climent Picornell, Pep Suasi, Irene Mestre, Miquel López Crespí, Felip Munar, Margalida Capellà, Biel Florit, entre d'altres. Entre els primers signants també s'hi compten Antònia Vicens, Maria Rosa Planas, o Miquel Bezares.

El manifest reclama "una gestió honrada, eficaç i participativa de les institucions públiques, cosa que seria impossible amb un retorn de la dreta al capdavant del Govern, el Consell i els ajuntaments". També demana "una política de lluita contra la crisi en clau progressista", "aprofundir en l'autogovern de les Illes Balears" i "una fiscalitat justa", així com "un gran esforç de millora de l'educació" i una potenciació del "turisme cultural i ecològic". I afirma que cal treballar per la cultura, "ja que és una peça clau de les polítiques públiques a favor de les persones i del país normal, civilitzat i amb personalitat nacional que volem", i per la llengua catalana per "convertir-la en l'eix central de la vida pública". El manifest conclou amb la "convicció que la materialització d'aquestes polítiques passa per l'èxit electoral del PSM-IniciativaVerds-Entesa".

Biel Barceló ha remarcat que "la cultura és la clau del país, és el motor del país". Amb l'acte d'avui, Barceló ha afirmat que "manifestam el compromís de la coalició amb la nostra cultura i la nostra llengua, com a eines clau de cohesió social i per al futur del país, i donam suport al sector de la indústria cultural i creativa en totes les seves vessants, un sector important per a trobar una sortida a la crisi".
 

Categoria: Articles d'opiniˇ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM-IniciativaVerds-Entesa: la Palma que volem

magi | 29 Abril, 2011 11:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa presenta les propostes programàtiques en matèria d’habitage tenint en compte que és un dret per tots el ciutadans i especialment en favor dels joves, de les persones sense mitjans, de les dones maltractades, de les persones dependents i de tots aquells que ho necessitin. És per tant, una prioritat perquè el proper govern progressista a l’Ajuntament de Palma segueixi impulsar un canvi de paradigma en aquest sentit.

La coalició aposta per invertir la tendència a que l’opció més rentable i pràcticament única, sigui la compra d’habitatge, perquè obliga a l’endeutament a través de crèdits, i que en molts de casos es fa impossible accedir a ells. Un fet que compromet un percentatge cada vegada més alt de les economies familiars.

Hem d’aplicar polítiques de sostenibilitat, pel que fa al territori i no oblidar que vivim a un entorn finit. Hem de optimitzar l’habitatge ja construït, i impulsar mesures que facilitin la sortida al mercat dels habitatges desocupats. Es calcula que hi pot haver a Palma uns 23.000 habitatges buits. Per això, apostem per ampliar la borsa municipal en 5.000 habitatges de lloguer per a tots els ciutadans, però especialment per als joves i les persones amb dificultats econòmiques”.

La rehabilitació d'edificis, de manera eficient, també pot significar la creació de milers de llocs de feina, i alhora un estalvi energètic.

Els candidats han presentat les propostes davant l'edifici de l'antiga presó de Palma per mostrar-lo com un dels exemples d’un espai a dinamitzar per al barri, on combinar-hi l'ús per a l'habitatge protegit i un espai musical polivalent.

 (Segueix)

Categoria: PSM-Entesa, Eleccions 2011, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Entrevista-xat del DM

magi | 26 Abril, 2011 21:40 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

a Joan Font Cap de llista
 de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa
al Consell de Mallorca
 

Categoria: PSM-Entesa, Eleccions 2011, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7  SegŘent»