Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

25 anys llei normalitzaciˇ lingŘÝstica

magi | 31 Maig, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Quin serà el futur de la llengua catalana, la llengua que estimam i per a la qual lluitam cada dia? Entre tots, hi continuarem fent feina. Ara més que mai!  L’Obra Cultural ha organitzat una sèrie d’actes per tal de commemorar el 25è aniversari de la Llei de Normalització Lingüística.
 
El proper  dijous, 2 de juny, a les 20.00 h, a la Sala d’actes del Parlament de les Illes Balears,  hi haurà la taula rodona "25 anys de la Llei de Normalització Lingüística: balanç i perspectives: els orígens de la llei" , amb Joan Miralles, professor del departament de Filologia catalana de la UIB; Ignasi Ribas, misser i expresident de l'Obra Cultural; Miquel Sbert, inspector d’Educació; i Lluís Segura, jurista.  Us hi esperam, ara més que mai!

Categoria: General, Articles d'opiniˇ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Papers #eleccions2011

magi | 29 Maig, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 "Tota revolució s'evapora i deixa enrere només
el llim d'una nova burocràcia"
Franz Kafka

Categoria: PSM-Entesa, MagÝ, Eleccions 2011, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

└nalisi resultats PSM-IniciativaVerds-Entesa

magi | 27 Maig, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha aconseguit uns bons resultats: Hem mantingut els 5 diputats al Parlament (4 per Mallorca més 1 del PSM de Menorca). Hem millorat els resultats al Consell, i hem passat de 3 a 4 consellers. Hem millorat els resultats a Palma, i hem passat de 2 a 3 regidors. Hem obtingut més de 36.000 vots a Mallorca (concretament, 36.149 vots: un 10,73% del total). Hem obtingut més de 40.000 vots a Balears (concretament, sumant els vots del PSM de Menorca i d'ENE, 40.434 vots: un 9,63% del total). A Palma hem obtingut més de 14.000 vots a la candidatura al Parlament.

No només hem mantengut els resultats del BLOC, sinó que els hem millorat. Hem estat capaços d'incorporar nous votants, i antics votants del PSM que havien votat al PSOE l'any 2007.

 (Segueix)

Categoria: PSM-Entesa, Eleccions 2011, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

En acciˇ per Blanquerna!

magi | 27 Maig, 2011 08:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La importància de poder tenir a Palma eixos cívics on els ciutadans guanyin espai als cotxes és cabdal al nostre model de ciutat. Les darreres notícies que han anat sorgint sobre el carrer Blanquerna no són gaires positives, ja que el Partit Popular vol que els cotxes tornin a ocupar aquest carrer. Per aquest motiu, avui a les 17,15h farem una acció reivindicativa  en contra del retorn dels cotxes als eixos cívics i proposarem l'augment de corredors d'aquests tipus a altres indrets de la ciutat.
T'hi esperam!!!
 

Categoria: PSM-Entesa, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (3). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Ara mÚs que mai hem de pensar diferent

magi | 24 Maig, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

En primer lloc, vull agrair el teu suport, que ha fet possible els bons resultats que hem aconseguit: quasi 40.000 vots al Parlament arreu de les Illes Balears, que consoliden els 5 diputats del grup parlamentari. A Mallorca hem aconseguit més de 36.000 vots; i a Palma 12.000 vots.

Hem fet la millor campanya de la nostra història: fresca, imaginativa i en positiu, i això ha estat possible gràcies a tu. Som l’única força política progressista que millora els resultats. Encara que les enquestes ens volien fer tornar petits, tenim 5 diputats al Parlament, 4 consellers al Consell de Mallorca i 3 regidors a Palma.

 (Segueix)

Categoria: PSM-Entesa, Articles d'opiniˇ, Eleccions 2011, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  SegŘent»