Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

└lbum fotos Lisboa

magi | 26 Agost, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Passejant per Lisboa (306 fotos)
 
Portes de Lisboa i d'altres llocs

Categoria: MagÝ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Palma Ara

magi | 24 Agost, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Núm. 40

Categoria: PSM-Entesa, Mallorca+Palma Ara, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

En defensa del tren de Llevant (i II)

magi | 15 Agost, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El Conveni en matèria ferroviària signat amb l’Administració General de l’Estat i la Comunitat Autònoma  (total de 443,75  M d'euros, d’octubre de 2008 i addenda març 2010) preveu fins a 190 M d'euros de pressupost estimatiu per a la reobertura de la línia Mancor-Artà (fase I) i 24,4 M d'euros per l’adquisició d’unitats mòbils. 

El pressupost real de les obres ha estat finalment inferior  (aproximadament 170 M d'euros) i el de les unitats mòbils està ajustat a 24,4, M d'euros. 

 (Segueix)

Categoria: General, PSM-Entesa. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

En defensa del tren de Llevant (I)

magi | 14 Agost, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Els diferents governs estatals (PP i PSOE) han invertit milers de milions d’euros en xarxa ferroviària, especialment línies d’alta velocitat. Mentrestant hem hagut de patir la discriminació històrica de les Illes Balears pel que fa a inversions en transport públic, tot i que la potenciació de transport ferroviari era menció explícita del Règim Especial.

Durant molts anys s’ha reivindicat la necessitat d’inversions estatals en matèria de tren i transport ferroviari que fins ara mai no s’havien produït a Balears.

 (Segueix)

Categoria: General, PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Sopar d'estiu del PSM

magi | 09 Agost, 2011 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ben aviat durem a terme el segon sopar d’estiu, organitzat conjuntament amb la Fundació Emili Darder. El primer, al Puig de Santa Magdalena d'Inca, comptà amb la presència del senador Pere Sampol.
 
La previsió inicial per aquest segon sopar era que poguessim conèixer l’experiència positiva de col·laboració entre el nacionalisme progressista del Bloc Nacionalista Valencià i l’espai polític ecosocialista d’Iniciativa del País Valencià i Els Verds-Esquerra ecologista, explicada per Enric Morera, secretari general del Bloc. Però, l’actualitat política i les primeres actuacions polèmiques del PP han fet necessari canviar la temàtica.

Com heu pogut seguir per la premsa aquests dies, el Govern del PP ha decidit aturar les obres que s’estaven realitzant en la línia Manacor-Artà al·legant manca de pressupost. Aquesta actuació –apart de sectària i basada en una falsedat- és un atac frontal a un model de desenvolupament de la comarca de Llevant, i de Mallorca al seu conjunt, que exigeix una resposta ciutadana. Per això, Biel Vicens, ex-conseller de Medi Ambient i mobilitat i ex-secretari general del PSM, ens donarà a conèixer de forma transparent i de primera mà la situació real de les obres, per a poder argumentar i debatre la defensa de la continuació de la línia.

El sopar es farà el proper dissabte 27 d’agost, a les 21:00, a Son Negre, a Sant Llorenç des Cardassar. El preu del sopar serà de 15 euros pels adults, i 8 euros pels menors de 14 anys. Cal que confirmeu el més aviat possible la vostra assistència, sempre abans del dia 22 d’agost, tant a la Secretaria d’Organització de la vostra agrupació com a la seu central del PSM (de dilluns a divendres de 9 a 15h).

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent