Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Mallorca Ara

magi | 28 Marš, 2012 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Núm. 74

Categoria: PSM-Entesa, Articles d'opiniˇ, Mallorca+Palma Ara, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM-IV-ExM: l'educaciˇ p˙blica: igualtat d'oportunitats

magi | 27 Marš, 2012 15:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
El grup municipal del PSM-IniciativaVerds-Entesa a l’Ajuntament de Palma ha convocat un col·loqui i un debat obert a la ciutadania per analitzar les conseqüències de les retallades en l’educació pública sobre les famílies de Palma.

Està previst que intervingui el president de la Federació de Pares i Mares de Mallorca (FAPA), Jaume Ribas; la mestra Coloma Ferrer, i un alumne de la UIB i membre de la Federació autònoma d’associacions d’estudiants (FADAE). T'esperam el proper dimecres 28 de març, a les 19,30h, al Casal de barri Joan Alcover (C/ de Joan Alcover, 28. Palma)
 

Categoria: PSM-Entesa, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

29M: raons per No fer vaga?

magi | 26 Marš, 2012 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Argument esquirol #1

“No faig vaga perquè no m’ho puc permetre.” La reforma laboral suposarà amb tota seguretat una rebaixa generalitzada dels salaris. No pots permetre’t deixar de guanyar el sou d’un dia i sí, en canvi, que t’abaixen el sou permanentment o que t’acomiaden gratis, o que si tens 10 anys treballats en l’empresa, la teua indemnització passe de 18.900 euros a 7.845. Curiós, no?

Argument esquirol #2

“La vaga no servirà per a res.” Totes les millores de les treballadores i treballadors s’han conquistat històricament a través de la lluita. Ningú no ens ha regalat res. El que està demostrat que no serveix de res és no fer res. A la pregunta de si una vaga d’un dia serà suficient, la resposta és “no”. És només el principi del recorregut, però n’és un pas molt important. Si ens imposen la reforma laboral més dura d’aquesta “democràcia” i no responem, les successives seran encara més demolidores. Es pot i s’ha de tombar aquesta reforma laboral. Sense anar massa lluny, la vaga de 1988, que va ser d’un dia, va obtindre un gran èxit i això va comportar la consecució del reconeixement de gran quantitat de drets, com ara increments salarials de l’IPC+2 % i la creació de les pensions no contributives i el dret de negociació col·lectiva en el sector públic.

Argument esquirol #3

“La vaga no soluciona res.” La vaga no és una solució, és l’instrument de pressió més poderós que ara per ara els treballadors i les treballadores tenim al nostre abast. Per això qui no s’adhereix a una vaga perjudica greument el conjunt dels treballadors i treballadores. També et perjudica a tu. Si la vaga no solucionara res, d’on prové l’obstinació dels empresaris que el seu personal no en faça, fins al punt d’arribar a les amenaces i coaccions; que potser és delicte? Per quin motiu la premsa de dretes tracta de desprestigiar la convocatòria de vaga? Tot té un causalitat, res no passa per casualitat.

 (Segueix)

Categoria: General, MagÝ, Articles d'opiniˇ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM-IV-ExM: Alliberam parets per l'art!

magi | 26 Marš, 2012 11:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Des del grup municipal del PSM-IniciativaVerds-Entesa a l'Ajuntament de Palma s'ha presentat una proposta per a que s'alliberin parets i persianes dels comerços de la ciutat per a que artistes urbans les puguin usar per plasmar la seva obra. Consideram molt important donar vida i dinamisme a aquesta ciutat, i per aconseguir-ho necessitam potenciar la cultura i l'art, un art democràtic i democratitzat, un art de carrer i pel carrer.
 
Volem una ciutat plena de color i creativitat! Volem alliberar parets i persianes de comerços de Palma per a que l'art les pinti! Vine a veure una gran pel·lícula sobre l'art urbà, d'un gran graffitaire (Bansky ) i el seu món. Vos la recomenam!

Categoria: PSM-Entesa, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

SÝ a la nostra llengua

magi | 18 Marš, 2012 21:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
L'Obra Cultural Balear i el Consell de la Societat Civil de Mallorca organitzen una manifestació popular en defensa dels nostres drets lingüístics i contra l’eliminació del català de la funció pública. Serà el diumenge 25 de març, a les 18 hores, a Palma.

Anterioriorment, entre els dies 12 i 18 de març, tendran lloc actes a tots els municipis de Mallorca (concentració, manifestació, assemblea o similar), emmarcats dins una setmana d'acció per la llengua, que servirà per convocar a la mobilització. En el decurs de cada acte es llegirà un manifest unitari a favor de la llengua.   
 

Categoria: General, PSM-Entesa, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent