Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

1er de Maig amb el PSM

magi | 26 Abril, 2012 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


A punt de complir-se un any des de les passades eleccions autonòmiques i locals, i gairebé mig any després de les eleccions espanyoles, hem vist que els diferents governs del PP no han aportat solucions a la crisi com havien promès a les respectives campanyes electorals. Ben al contrari, han pujat imposts, han retallat prestacions públiques, han incrementat l’atur, han ajudat i col·locat els seus amics, han atacat la nostra llengua, han començat a rapinyar de bell nou territoris protegits, volen fer amnisties als defraudadors...En resum, han fet tot allò que, abans de les eleccions, havien negat que farien. Seguint en aquesta dinàmica de mentides ens volen vendre una imatge de bons gestors, i només demostren la seva incapacitat de resoldre els problemes de la gent de Mallorca, creant conflictes o no n’hi havia, i subordinant-se a les directrius del govern de Rajoy, fins i tot quan són contràries als drets dels nostres conciutadans. Diuen que són la solució, i, en realitat, són una part molt important del problema.

És amb l’esperit reivindicatiu de solucions a la crisi, amb sentit comú i dins les fórmules democràtiques, que les dones i homes del PSM hi feim feina des de fa molts d’anys en la lluita pels valors de justícia, identitat, solidaritat, igualtat i democràcia que representa el nostre projecte polític.


Una mostra continuada d’aquesta capacitat d’exigir els drets, sense perdre el somriure, han estat les trobades que any rere any hi celebram un dinar popular el Primer de Maig, a les 13:00 hores a l’Ermita de Sant Miquel de Campanet, amb un bon arròs brut de reconeguda fama gastronòmica. Com aquest és un dinar popular cal que dugueu els vostres plats, coberts i tassons, i que el preu pels adults és de 10 € i pels infants menors de 12 anys de 5 €.

Aquest és un espai del partit obert a tots els amics i amigues del PSM, siguin o no militants. Per això, vos deman que hi faceu extensiva aquesta convidada a tota la gent que cregueu que pugui interessar acostar-se a compartir festa i, alhora, reivindicació política. Per tant, cal que confirmeu la vostra assistència al 971 77 52 52 o al correu mallorca@psm-entesa.cat abans del dijous 26 d’abril.
 

Categoria: General, PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Amb la terra, l'educaciˇ i la sanitat: No s'hi juga

magi | 25 Abril, 2012 16:55 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Categoria: General, PSM-Entesa, MagÝ, Articles d'opiniˇ, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Abracem Sa RÓpita-Es Trenc

magi | 23 Abril, 2012 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM: abans, ara i sempre amb els elefants

magi | 18 Abril, 2012 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Xeremiers per la llengua

magi | 17 Abril, 2012 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent