Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Concentració en suport al CJIB. Rectificau!

magi | 21 Juny, 2012 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El passat 30 d'abril, el Govern de les Illes Balears anuncià la voluntat de suprimir el CJIB, dins el paquet de mesures urgents – Pla per a l'equilibri econòmic de les Illes Balears - , alegant motius econòmics,  aquest fet ha provocat l'obertura d'un espai de reflexió dins el moviment associatiu juvenil de les illes i el missatge de mantenir viu l'instrument de participació i interlocució creat l'any 1985 mitjançant llei al Parlament.

El passat 5 de maig l'assemblea d'associacions juvenils decidí dur a terme un acte reivindicatiu i és per aquest motiu que vos convocam, representants d'entitats, antics membres de les Comissions Permanents del CJIB, membres i usuaris del moviment associatiu i a tothom en general a venir a davant l'entrada del Parlament de les Illes Balears (Carrer Palau Reial)  el proper dissabte 23 de juny a les 10.00 h. per reclamar un espai de diàleg amb el Conseller d'Educació i Cultura i tornar enrere la decisió de suprimir el Consell de Joventut.
 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Nou llibre sobre Emili Darder

magi | 20 Juny, 2012 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El llibre "Emili Darder i Cànaves", una adaptació de la tesi doctoral de Lina Moner (acompanyat de Cd amb tot el consell de guerra que menà Emili Darder davant un escamot d'execució), es troba a la venda i a la vostra disposició a la seu de la Fundació Emili Darder (c/Isidoro Antillón, 9. Palma) a 15 euros.

 

Categoria: PSM-Entesa, Fundació E. Darder. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Pregó de Sant Joan que no escoltareu per mor del PP

magi | 19 Juny, 2012 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ciutadanes, ciutadans!
Bona nit de Sant Joan!

*
Sí, senyor, molt bona nit...
y muy buenas nocheeeees, ar!

Saludoooo, ar!
Fiiiiirmes!

Uno, dos, uno, dos.
Probando, probandooo, ar!

*
Amics i amigues!
Timats palmeros!
Estimades palmeres!

Avui, a tothom vull saludar!

*
Voldria fer-vos arribar
a tots la meva abraçada

i amb tot el que passa a ciutat
creis-me que hi venc abrassat!

*
Sense agafar cap dreçera
ens trobam aquí, un any més.

Un any més, i quin puta any!

Més joves, no hi tornarem
però pareix que anam
cap enrera!

*
Enguany
després de 1000 anys
de fer-hó

aquesta nit de Sant Joan
no podem llegir un pregó.

Oooooooh...

*
Aaaaamigo...
Tenim el pregonér
però, el pregó, nó.

*
Per qüestions de protocooool
-això ens diu l'Ajuntament-
en lloc d'amollar un pregó
vos llegiré el que en diuen
una salutació.

*
Ditxo lo qual
començaré a saludar.
 (Segueix)

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Nova executiva del PSM-EN (21è Congrés)

magi | 18 Juny, 2012 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

El 21è Congrés del PSM-Entesa Nacionalista, celebrat aquest dissabte a Santa Maria del Camí, ha reelegit Biel Barceló com a secretari general, amb un 96% dels vots dels assistents. El Congrés ha triat una nova Comissió Executiva formada per 27 persones, en què el 52% dels membres són cares noves. Joan Verger ha estat elegit secretari d’organització, en substitució de Xavier Bacigalupe.
 
El Congrés del PSM-EN també ha aprovat la ponència estratègica, amb un 85% de vots a favor, que marca la reunificació del mallorquinisme progressista amb la confluència amb Entesa per Mallorca, l’enfortiment de la Federació PSM-Entesa Nacionalista (amb el PSM de Menorca, ENE d’Eivissa, la UIA d’Artà i Assemblea per Sant Joan) i la consolidació de la coalició amb IniciativaVerds com un espai de col·laboració política “permanent i estable”. Tot plegat, per conformar un “moviment polític ample, d’àmbit balear, capaç de créixer i sumar noves adhesions per tal d’esdevenir l’alternativa progressista a les polítiques del PP”.
 (Segueix)

Categoria: PSM-Entesa, Magí. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

21è Congrés PSM-EN

magi | 16 Juny, 2012 08:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Hi ha futur!

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent