Menu:

Presentaciˇ

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdem˛crata. Secretari de relacions polÝtiques de la Federaciˇ PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-MÚs per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de M╔S per Mallorca. TŔcnic en electr˛nica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentaciˇ del llibre "El fracÓs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiŔncies de resiliŔncia a Mallorca- #20M Prou repressiˇ i retalls del Govern- Calšotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestaciˇ 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opiniˇ [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coaliciˇ M╔S per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundaciˇ E. Darder [25]
General [460]
MagÝ [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Palma violenta

magi | 25 Novembre, 2012 21:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
El grup municipal a l'Ajuntament de Palma us convida a la propera visita guiada que s'ha organitzat a Ciutat per tal d'apropar el valor de la nostra cultura i el nostre patrimoni a tots els palmesans. Això perquè al coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Palma confia plenament en el sector cultural, en la cultura com a motor econòmic imprescindible per sortir d'aquesta greu crisi econòmica, i així ho reiterem dins la institució de Cort. Però considerem important també fer partícips a tots palmesans d'aquesta necessitat d'invertir en la cultura per afrontar amb garanties i confiança un futur millor. 

El proper divendres 30 de novembre en Gaspar Valero ens guiarà pels carrers de la Palma Alta per explicar-nos el passat més violent de la nostra ciutat, ple d'històries reals sobre crims i bregues. No hi faltis!

Categoria: PSM-Entesa, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Debat p˙blic Pressuposts 2013 #Cort

magi | 20 Novembre, 2012 21:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: PSM-Entesa, Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

No volem ser el femer d'Europa

magi | 02 Novembre, 2012 21:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Categoria: Coaliciˇ M╔S per Mallorca. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent