Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

"Banderas de nuestos padres"

magi | 20 Gener, 2007 19:44 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Idò que voleu que vos digui....les escenes fetes amb l'ordinador són xules i impressionen....la resta fluixet, fluixet. Aquesta peli no ha superat alguns dels clàssics "Das Boot", "Salvar al soldado Ryan" o "Tora, Tora, Tora". El febrer s'estrenarà la versió japonesa de la batalla "Cartas desde Iwo Jima".

Categoria: Magí. Comentaris: (5). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1.  
 2. 1. Bernat Jofre i Bonet  |  22-01-2007 a les 13:39

  mira magí, tens un dubtós gust cinéfil. en quan a dones, en fi, però aixó no ve al tema. el que voldria dir és que per haver estat dirigida i realitzada per nord-americans,té el seu mérit. ni tothom és godard ni el públic usa és l´exigent mercat europeu. magí, hauries de separar més la teva ideologia del que és objectivament una cosa raonablement ben feta . haguessis dit el mateix si Cartes... hagués estat dirigida per Kurosawa, per exemple? adéu monstre

 3.  
 4. 2. magí  |  22-01-2007 a les 14:51

  Hola Bernat...el gust cinéfil i el bon gust amb les dones (o no) forma part del MORBO. I el morbo és una cosa, ha de ser, absolutament particular. El que a mi m'agrada no t'ha d'agradar a tu i a l'inversa. Això ens fa millors, bla, bla, bla....

 5.  
 6. 3. Bernat Jofre i Bonet  |  22-01-2007 a les 15:11

  el gust per les dones - o homes, aquí tothom és benvingut mentre no molesti l´altre a l´hora de "jugar" -no el discuteixo. ans al contrari: aplaudeixo la diversitat. ara bé, que a un li agradi el "morbo" no vol dir que als que no ens agrada ens deixis pel terra amb les teves més que agosarades afirmacions. jo ja sé que el teu summum morbós seria anar al llit amb una costitxera, peró no deixis a l´alçada del betum els qui no compartim les teves...curioses predileccions, per ser suau. Au, ves a dormir estimat, i recorda que anar a missa no és pecat...has vist les enfants du choeur?

 7.  
 8. 4. magí  |  22-01-2007 a les 15:19

  Bernat; jo he escrit: el gust...i no el teu gust...per tant no acab de veure aquesta reacció teva. I per cert el meu morbo actual es veu actualitzat amb una catalana; no tenc cap problema ni per anar a missa ni amb els qui van a missa (tot i que jo sigui agnòstic)i no, no he vist la peli que em recomanes la qual cosa em fa posar-la al cercador de l'EMULE per tal de visionar-la.

 9.  
 10. 5. BJB  |  23-01-2007 a les 12:50

  magí, copço - si surts amb una catalana-catalana no tindràs cap problema per esbrinar el significat d´aital paraula - que el blog de´n pere muñoz no és en la teva llista de webs i blogs amics/gues. trobo que la pluralitat ( i el teu aimat morbo ) t´haurien de fer recapacitar sobre aquest....oblit?

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars