Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Guàrdies Civils

magi | 22 Gener, 2007 10:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

M'ha cridat l'atenció la manifestació de Guàrdies Civils.

No resulta gens habitual veure 3.000 persones (segons els mitjans de comunicació) amb ulleres fosques, vestides de verd i amb tricorni. També m'ha resultat curiós observar banderes autonòmiques enmig dels manifestants. A Euskadi encara recorden com era la Guàrdia Civil l'encarregada de retirar ikurriñes penjades d'arbres o balcons. Però la història, afortunadament, avança. Encara record una reunió, durant la campanya electoral de les generals del 2004, on la candidatura PROGRESSISTES (PSM-EU-EUV-ERC) ens vàrem reunir amb guàrdies civils i policies nacionals. La reunió estava coordinada per en Manolo Camara i la pràctica totalitat dels presents es va expressar en Català. Cercant al Google no he pogut trobar (o no he sabut) cap pàgina web en funcionament del Sindicato Unificado de Guardias Civiles. Vorem com reacciona el govern socialista, amb un mallorquí al capdavant de la institució, a les demandes de millores i desmilitarització dels manifestants. I, per cert, els guàrdies civils que estan de guàrdia a la piscina d'en PJ pogueren anar a la manifestació? Pel que sembla una part important dels efectius de la zona estan vigilant la casa de l'insigne director de EL MUNDO.

Categoria: General. Comentaris: (4). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1.  
 2. 1. Toni  |  22-01-2007 a les 11:55

  No va ser manifestació, era una concentració. Els guàrdies civils tenen prohibit manifestar-se...

 3.  
 4. 2. magí  |  22-01-2007 a les 12:04

  Sí, tens tota la raó. Esper que tampoc els hi hagin prohibit tenir una pàgina web!

 5.  
 6. 3. Bernat Jofre i Bonet  |  24-01-2007 a les 14:07

  podríeu tenir una mica més de respecte per aquesta gent: perqué dormiu tranquils, ells patrullen. una altra cosa és els records que puguin fer venir a l´imaginari popular. ho diu un nebot i nèt de guàrdies civils, no un profà en el tema

 7.  
 8. 4. magí  |  24-01-2007 a les 14:23

  Bernat, crec que has de llegir dues vegades el que escric....i destriar l'ironia de les coses que tu suposadament consideres tan crítiques. En qualsevol cas moltes gràcies per les teves apreciacions (sempre ben rebudes i que fan augmentar el número de vísites)....i repassa l'ortografia que dissabte no aprovaràs! (supós que no hauria d'haver fet aquest comentari ja que aixó donarà peu a diversos contracomentaris i a la recerca implacable de faltes al meu blog...no?)

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars