Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Nou escàndol d'Eberhard Grosske!

magi | 31 Gener, 2007 23:53 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Gràcies a l'infatigable periodísme d'investigació de EL MUNDO s'ha trobat una cinta de vídeo on es pot veure com els membres del BLOC per MALLORCA, amb Eberhard Grosske al capdavant, assajen un nou model de festa de l'Estendard per quan hagin arribat al poder. Es pot observar com s'utiliza a joves adolescents que, evidentment, no tenen cap permís patern. La Oficina de Defensa del Menor, el Tribunal Constitucional, La Junta Electoral Central i els seus companys de coalició han de prendre bona nota i actuar en conseqüència.

 

Categoria: Magí. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1.  
  2. 1. tatxa  |  09-02-2007 a les 10:06

    sempre he pensat que en el fons a l'amic magí l'hi apassiona l'estètica feixista; uniformes, botes altes, jerarquies político-militars. En fi, tota la vella simbologia, igual per als feixistes negres (nazis), blaus (falangistes) o roigs (comunistes). De tota manera, com es pot veure al video és una passió compartida per altres persones al món: Putin, Aznar, Bono, etc... I aquesta gent té molts de seguidors que els voten, així que potser no és en Magí el que és raro, sinó que tenim un món que desitja tornar a les velles glòries i a les dictadures camuflades de democràcia.

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars