Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

La casa comuna d'UM

magi | 12 Març, 2007 15:02 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Com al conte dels 3 porquets UM bufarà i bufarà i la casa del PSM tomarà veure article...Bé jo no som profeta però només m'atreviria a constatar dues realitats empíriques: a les eleccions del 2003 el PSM te un 9,0% dels vots emesos a Mallorca i UM 9,2% no veig d'on surt aquest 11% d'UM resultats potser es que conten a altres partits...Centristes de Menorca? I dels 4 partits que, a Mallorca, s'autodefineixen com a nacionalistes sembla que 2 d'ells acaban coaligats (PSM-Entesa Nacionalista i ERC) amb altres dos (Esquerra Unida i Els Verds) juntament amb un col·lectiu de persones independents. ENTESA no es presenta a les eleccions autonòmiques i al Consell de Mallorca però a les locals tampoc té gaires manies de pactar amb PSM, PSOE, UM...La casa comuna del nacionalisme o del que sigui sembla que no es construirà a partir d'UM...vaja, diria jo.

Categoria: Magí. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1.  
  2. 1. vota  |  12-03-2007 a les 16:43

    El que te que fer UM es recopilar el vot pepero mallorquí...

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars