Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

El PP no és un elefant

magi | 08 Novembre, 2007 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Confirmat: el Partit Popular no gaudeix de la prodigiosa memòria que se li atribueix als elefants. Ho constatam diàriament. A la capital del regne "donde dije digo, digo Diego" i ara la culpa del 11M no és ni d'Iraq, ni de n'Aznar, ni del trio de les Açores, ni d'ETA sinó d'una estranya trama sense principi i final.
A les colònies d'ultramar s'obliden que han governat els darrers 17 anys a Palma i que els problemes del metro són culpa d'EMAYA només des de que governa el centre-esquerra (fa 5 mesos) i això es extensible a tots els problemes del nou metro subaquàtic heretat pel nou govern. Al Consell de Mallorca el portaveu del grup Popular ja ens té acostumats a la seva demagògia i a la seva notable manca de memòria històrica. Opina que l'oposició no pot controlar adequadament l'acció del govern quan foren responsables de les majors retallades del poder de l'oposició al Consell de Mallorca i a l'Ajuntament de Palma. Actualment s'estan fent passes per a modificar els reglaments orgànics i de participació de cadascuna de les institucions (major poder per a l'oposició, accés lliure del públic a les sessions, participació de les entitats socials, etc...). Retreu la política de subvencions d'UM però se n'oblida que ells formaven part del mateix govern o que la Sindicatura de Comptes ha denunciat les irregularitats detectades al Govern de les Illes Balears (PP) o a l'Institut de Serveis Socials del Consell (PP). No cal que ho digui la sindicatura...el nou govern s'ha trobat uns forats econòmics obscurs i fondos. Ens donen lliçons de democràcia i de "constitucionalisme"...ara, per a un conseller del PP, ser "espanyolista" es ser un seguidor del RCE ESPANYOL (catxodos, eh?). Ja no recorden que el seu President d'Honor i fundador era un ministre franquista i que AP no va votar a favor de la constitució. Tampoc recorda el Sr. Font els escàndols (i la sentència) produïts a Sa Pobla amb els vots de persones censades i que ja estaven mortes. Potser hem de convenir que el Partit Popular s'assembla més a un peix que, segons conten, només té una memòria de dos o tres segons.
 
 

Categoria: Magí. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars