Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Més lliures, més informats

magi | 25 Novembre, 2007 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El passat divendres vaig assistir a la presentació del llibre d'en Saül Gordillo NACIÓ.CAT a la nova seu de l'OCB a Inca. Presentat per en Llorenç Valverde (el qual al seus blogs o pàgines web mai ha pogut posar Llorenç ja que la Ç no està reconeguda de forma mundial als teclats i té problemes diversos a internet...afortunadament la grandeur de la France ens ho resoldrà ben aviat). D'en Saül em qued amb dues reflexions-comentaris: els catalanoparlants, en número, sóm la 88ena llengüa mundial però, a la xarxa, ocupam el 22è lloc. A les autopistes d'asfalt del nostre país ens poden multar per indicar amb el CAT, el PV, o el IB la nostra adscripció nacional...a les autopistes de la xarxa som lliures (i també visibles per a tothom). Això ho hem aconseguit amb inteligència, perseverància, discrecció, complicitat entre diversos sectors del país...cal llegir el llibre. 
 
Readaptats els partits polítics a la nova realitat de govern al Govern Balear, al Consell de Mallorca, a l'Ajuntament de Palma i a molts d'altres àmbits torna "la normalitat" i l'actualització qüotidiana de les informacions a les pàgines webs. Amb aquestes eines podreu seguir el dia a dia de l'activitat del PSM-Entesa Nacionalista, del BLOC per Mallorca, del Senador autonòmic o el que es genera des de la blogosfera del PSM i del BLOC.
 

Categoria: PSM-Entesa. Comentaris: (3). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1.  
 2. 1. Josep J. Rosselló  |  26-11-2007 a les 00:30

  Ja em perdonaràs, però clicant els enllaços que incorpores del Govern i de l'Ajuntament hem surten una www.cai.es i un a altra www.palmademallorca.es (doble disbarat).

  El Consell sí que s'ha adherit al .cat , i ho degué fer durant la presidència de na MAM. No sé si té res a veure amb l'actual debat sobre coalicions nacionals o a veure qui és més nacionalista…

 3.  
 4. 2. magí  |  26-11-2007 a les 07:50

  Sí, els enllaços són els actuals: el de Palma s'ha de canviar és indubtable. El de la caib no sé com ho faran ja que el caib.cat és propietat d'un blocaire. Potser faran un governdelesilles.cat o similar, no ho sé.

  Sí, al Consell es va fer durant la darrera legislatura. Una mostra de la incoherència d'UM d'aquell temps...feia el .cat però votava en contra (ja que governava amb el PP tot i que defensava que l'havia centrat) de les mocions del PSM sobre TV3, IB3, llengua catalana, etc..

 5.  
 6. 3. Marina Caubet  |  26-11-2007 a les 19:36

  El que seria una genial idea és canviar el format de les planes web!!! La legibilitat deixa bastant a desitjar.

  El de la Generalitat està prou bé...

  www.gencat.cat

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars