Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Prou impunitat!

magi | 30 Novembre, 2007 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

Un nou atac a la seu d'un partit polític al País Valencià. Ara li ha tocat a ESQUERRA i, en anteriors ocasions, al BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ a la ciutat de Valencia o a diverses comarques. Gent, a títol individual, de l'esquerra nacionalista també ha patit atacs de l'ultradreta. A Mallorca el local del PSM rep, periòdicament, la visita d'uns pintors amateurs que es dediquen a embrutar la façana del local (traidores, vendidos a Cataluña, etc..). La CGT, també a Palma, patí un atac amb un artefacte explosiu. Trobaran als culpables? La resposta és No i la pregunta és Per què? 

 

Categoria: Magí. Comentaris: (4). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1.  
 2. 1. rafel  |  30-11-2007 a les 22:32

  Al mon de la comunicació la línia editorial es veu tan per això que es diu com per lo que no es diu.

  A l’estat espanyol, la majoria de grups editorials donen suport al PP o al PSOE, això es tradueix amb l’absència de referències a aqueixos fets, i fa que els ciutadans pensin que les accions armades domes tenen lloc a Euska Herria, quan això no es així i la violència feixista afecta a seus de partits, llibreries, casals, etc.

  Domés amb una major educació i conscienciació dels ciutadans, que permeti que s’adonin de l’esclavitud que representen aqueixos partits, es possible canviar el futur de la nostra terra.

 3.  
 4. 2. supervivent  |  01-12-2007 a les 01:32

  Aquesta pregunta que faix és perquè els mitjans de comunicació usen una paraula o l'altre segons qui sigui la víctima i l'agressor. Encara que les paraules se semblen, tenen significats diferents.

 5.  
 6. 3. Marina Caubet  |  01-12-2007 a les 12:34

  L'única cosa positiva que en podem extreure és que encara els hi feim mal...

  Respecte al que diu "supervivent" cal dir que és bastant comú a la premsa. Recorda a quan els mitjans diuen "dos atracadors d'Europa de l'Est" però mai "dos atracadors mallorquins"

 7.  
 8. 4. Joan  |  01-12-2007 a les 13:47

  Celebraciones en el "Raco Catala" http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=1&fil=69808

  Esto es un atentado-.

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars