Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Vot útil?

magi | 01 Març, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Les eleccions del dia 9 són molt importants per a les nostres Illes i és fonamental que aquell dia no et quedis a casa. Tan important com això és que aquell dia no es malbarati cap vot, seguint les crides a un suposat vot útil que per a uns significa votar el PSOE i per a altres significa votar el PP, quan els darrers trenta anys tant votar els uns com votar els altres s'ha manifestat clarament inútil i perjudicial per a la nostra Illa.

Categoria: Unitat per les Illes. Comentaris: (11). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1.  
 2. 1. Josep J. Rosselló  |  02-03-2008 a les 01:22

  Ho són tots, d'útils, els vots. Jo tinc molt clar quin és el meu, però convé que fem campanya perquè tothom faci el seu, el que trobi. Però no donem ales a l'abstenció perquè, això està demostrat estadística en mà, afavoreis sobretot la dreta. I tampoc no és això.

 3.  
 4. 2. Pep Torro  |  02-03-2008 a les 02:22

  2,7 Mb de .pps per mostrar uns quants gràfics?.

  Ahir vaig passar per d'avant la meva escola de Porto Cristo. "Graduada Mixta de Orientación Marítima y Pesquera".
  Després de 35 anys, poc s'hi han gastat. les aules son contenidors de nens.
  Vista frontal.

 5.  
 6. 3. Alexandre  |  02-03-2008 a les 08:37

  Votar PP, PSOE o Unitat és perjudicial per a la nostra illa. Destrucció del territori, casos de corrupció, reclamar financiació sense saber on aniran a parar els doblers. Pensau que aquestes illes poden canviar amb els fatxes de PP i UM i els "sosainas" del PSOE?

 7.  
 8. 4. Joan Miquel  |  02-03-2008 a les 13:27

  Unitat per les Illes alerta que el canvi climàtic posa en perill el futur del sector turístic

  Pere Sampol, Margalida Miquel i Jaume Sansó denuncien que Espanya ha augmentat les emissions de gasos un 38% per damunt del que estableix el Protocol de Kioto

  Unitat per les Illes ha triat la platja de Palma, una de les zones turístiques més antigues de les Illes Balears, per exposar la posició de la candidatura respecte al fenomen del canvi climàtic i demostrar in situ l'amenaça que suposa l'encalentiment global per al sector turístic de les Illes. Els candidats al Congrés Pere Sampol i Margalida Miquel, i el candidat al Senat Jaume Sansó han denunciat que, si es compleixen les previsions de l’informe final del Panell Intergovernamental sobre Canvi Climàtic (IPCC, l’organisme consultiu de Nacions Unides) i la temperatura global del planeta puja fins a 4ºC en el termini d’un segle, els efectes sobre les nostres illes serien "d'abast incalculable". Sampol ha avisat que "l'alteració de les estacions i del clima, amb estius més calorosos, llargs i secs, l'escassesa de recursos hídrics... tendrien un impacte molt negatiu des del punt de vista mediambiental. Però a més, tenint en compte que el nivell de la mar es podria elevar fins a un metre, ens podríem trobar amb la situació que zones com aquesta platja on som ara quedarien sense arena, i l'aigua arribaria fins i tot a les zones urbanitzades. El turisme, que continua sent la principal activitat econòmica de les Illes Balears, es veuria terriblement afectat".

  Pere Sampol ha alertat que "el fenomen del canvi climàtic afectarà especialment els territoris insulars de la Mediterrània. Per tant, l'adopció de mesures per contribuir a frenar l'encalentiment global ha de ser una prioritat per a les Illes Balears. Per això, Unitat per les Illes proposarà al Congrés i al Senat iniciatives perquè l'Estat s'impliqui amb més decisió en la lluita contra el canvi climàtic". Sampol ha denunciat el fet que "l'Estat espanyol ha incrementat les emissions de gasos causants de l'efecte hivernacle fins a un 53% entre els anys 1990 i 2005, xifres que se situen 38 punts per damunt del 15% que establia el Protocol de Kioto. Hem d'aturar aquesta tendència, Espanya ha de deixar de ser el país industrialitzat en què més creixen les emissions".

 9.  
 10. 5. Joan Miquel  |  02-03-2008 a les 13:54

  aquest comunicat de premsa:

  http://www.unitatxilles.cat/muestraactualitat.php?id=84

 11.  
 12. 6. S'ovella tosa  |  02-03-2008 a les 15:15

  Ara que toca votar
  tenc sa cosa decidida.
  Populars i socialistes
  mos volen enblanquinar.
  A sa boca li fan dir
  que tendrem doblers per viure
  però quan ho han d'escriure
  es doblers van a Madrid.
  Se barallen de per riure
  però sa gent ja ho ha vist,
  que aquí mos falten metges
  i es malalts se desesperen
  estant en llista d'espera.
  O que ses escoles vessen,
  o que no podem fer trens
  perquè no hi ha pressupost.
  I mos fiblen amb imposts
  que se'n van integrament.
  Heu vist res més indecent?
  “Vota con todas tus fuerzas”,
  criden uns de sol a sol;
  “con corazón y cabeza”,
  ets altres sense consol.
  Però en 'ribar dia nou
  me presentaré a s'escola
  amb tota sa meva força
  i amb so capet i amb so cor
  a votar en Pere Sampol.
  Fins aquí hem arribat!
  És hora de passar comptes.
  Recobrem sa dignitat
  que havíem perdut fa estona.
  Ja està bé d'anar acotats,
  votem tots agermanats,
  decidits amb UNITAT.

 13.  
 14. 7. Maties FC  |  02-03-2008 a les 15:27

  Votar a uns destructors de la illa com es UM, és un vot útil? Aquests mateixos que varen amenaçar en votar a l'investidura a Rajoy, creu senyor Magi Moranta que és un vot útil?
  Jo m'ho faria mirar, tot el PSM s'ho hauria de fer mirar

 15.  
 16. 8. Baleares FC  |  02-03-2008 a les 15:39

  1.- votar al PSOE que va fer que UPN governi a Nafarroa és fer vot útil?

  2.- votar al PSOE del GAL és fer vot útil?

  3.- votar al PSOE que no pacta (i no atura els peus a UM) és fer vot útil?

  4.- votar als diputats i diputades inútils del PSOE per a enviar-los a Madrid és fer vot útil?

  5.- Recordau que un tal Antich fou diputat a Madrid? és fer vot útil?

  6.- Recordau que un tal Fageda fou senador a Madrid? és fer vot útil?

  7.- 30 anys de UCD i PPSOE. és fer vot útil?

  8.- Les coalicions són complicades. El PSM quan va tot sol, per alguns, no és creïble. Quan va amb EU es converteix en comunista i poc nacionalista. Quan va amb UM per què va amb UM. Anau a mamar putos PPSOE!

  9.- La qüestió es fer demagògia per amagar les inutilitats de PPSOE. és fer vot útil?

  10.- A la fi! hem vist un cartell del candidat colonial del PSOE un tal garcias...fins ara tot era PPSOE. és fer vot útil?

  11.- Estic convençut que en Sampol no votarà Rajoy. De fet estic convençut que Rajoy no guanyarà i que en Z no farà majoria. Estic convençut que UNITAT no vendrà el seu vot a canvi de res.

  PER LES ILLES: UNITAT PER LES ILLES

 17.  
 18. 9. Alexandre Charles  |  03-03-2008 a les 08:57

  I vosaltres heu llegit això altre?
  http://www.europapress.es/00059/20080222195143/gob-adverteix-um-si-concedeix-llicencia-dobres-son-bosc-estudiara-portar-als-tribunals.html

  Pensau que UM por canviar? Només hem de veure els seus casos de corrupció a l'actualitat. Fer un pacte pre-electoral amb UM és donar oxigen a Son Bosc, Son Oms...

 19.  
 20. 10. Baleares FC  |  03-03-2008 a les 13:50

  Meam Alex convé no fer demagògia:

  Fer un pacte pre-electoral amb UM no és donar oxigen a res. És un pacte millor o pitjor que la ciutadania jutjarà (en qualsevol cas n'hauríes d'estar content ja que, seguint la teva línia argumental, això donarà molts de vots a EU-EV (i tu saps que no vos menjareu un rosco).

  I sinó que na Fina, en Miquel Rosselló i n'Eberhard presentin la seva dimissió o bé auturin els peus a UM. Si no ho fan a qui donen oxigen?

  Si la llei carbonero no tira endavant dimitiran els càrrecs d'EU-EV del govern?

  És EU una colla d'espanyols cavernicoles i passats de temps per portar banderes republicanes espanyoles i tancar el puny? Es un incoherent en Grosske quan es penja una bandera monarquica espanyola el 31d?

 21.  
 22. 11. Baleares FC  |  03-03-2008 a les 14:29

  Els candidats d'Unitat per les Illes al Congrés, Pere Sampol i Margalida Miquel, han anunciat avui que proposaran que el Ministeri de Medi Ambient materialitzi el compromís d'adquirir finques d'especial valor paisatgístic en el litoral mediterrani amb la compra d'aquells espais de la costa balear que estaven amenaçats per processos urbanitzadors i que han estat protegits per les mesures impulsades pel Govern de les Illes Balears i pel Consell de Mallorca.

  Pere Sampol ha explicat que "per assegurar un futur pròsper, és necessària una política de preservació de la costa. Quan la ministra de Medi Ambient va anunciar que l’Estat adquiriria espais del litoral mediterrani, mesura que consideram positiva, pensàvem que els reconeguts dèficits d’inversió pública de l’Estat a les Illes Balears i la rellevància de les nostres Illes com a destinació turística les haurien d’haver situades en lloc preferent com a beneficiàries d’aquesta iniciativa de compres. Ben al contrari, aquest compromís no s’ha materialitzat. La Conselleria de Medi Ambient encara espera la resposta del Ministeri per adquirir l’emblemàtica finca de Planícia, a Banyalbufar".

  El candidat d'Unitat per les Illes afirma que "un dels objectius primers de l’adquisició de finques ha de ser evitar la urbanització del litoral encara no transformat però amb amenaces edificatòries. Les mesures urgents de protecció del territori aprovades pel Govern de les Illes Balears han protegit diferents espais amenaçats del litoral de Mallorca i d'Eivissa [entre ells, la finca de Muleta II en el Port de Sóller, on s'ha celebrat la roda de premsa]. Si l'Estat adquirís aquests espais se'n consolidaria la protecció i s’evitaria la previsible litigiositat que es podria derivar de les mesures de protecció. A més, es podrien signar convenis amb ajuntaments, Consells o Govern per tractar sobre la titularitat final dels terrenys i per impulsar la recuperació, dinamització i, en la mesura que calgui, el gaudi públic dels espais adquirits".

  Unitat per les Illes també proposa que en aquestes compres el Ministeri tengui en compte "l’interès de les torres de defensa en el litoral, que són un actiu patrimonial i uns esplèndids miradors i, per tant, tenen molt d’atractiu turístic".

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars