Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

El PP i el dia de la Dona

magi | 05 Març, 2008 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui el Partit Popular, sembla que a tot l'estat, ha presentat un recurs (que ha guanyat a la JEP de les Illes Balears) per tal que la manifestació del dia Mundial de la Dona treballadora (el dissabte de reflexió electoral) no es faci.  Les Juntes Electorals de Barcelona i València si que han permés la manifestació però ha imposat que es faci sense la presència de càrrecs institucionals, candidats o exhibició de emblemes electorals o de partits polítics. La coalició  UNITAT PER LES ILLES ja ha presentat un recurs, davant la Junta Electoral Central, impugnant la decisió presa per la Provincial.  Curiosament, ni el Partit Popular ni les Juntes Electorals, han prohibit les manifestacions de funcionaris de justícia, de conductors del transport públic de Barcelona, de professionals de la sanitat o de caçadors a Madrid...tot això durant els quinze dies de campanya electoral. D'altra banda El diari EL MUNDO ha demanat a la Junta Electoral Central si pot distribuir, amb la seva edició del dia de reflexió, un DVD amb els debats electorals d'en Rajatero. Queda el dubte de saber si seran els debats integres o només "els millors moments" a criteri del diari.
 
Pere Sampol: ´Mis rivales son Rajoy y Zapatero; dos goliats con armas demoledoras´
 
´El avión es nuestro AVE y tiene que estar subvencionado como tal´

Categoria: Unitat per les Illes. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars