Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Crisi

magi | 30 Setembre, 2008 19:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El 17 de setembre sortia a la llum pública l'acció directa d'Enric Duran en contra de les pràctiques espoliadores de la banca. Des de 2006 es dedicà a recollir, via crèdits, un total de 492.000 euros, els quals repartí a diferents col·lectius de lluita i resistència, edità el diari CRISI  i marxà de l'Estat espanyol.

Amb l'objectiu de donar suport a aquesta acció de desobediència civil contra el negoci de les entitats financeres, s'ha organitzat una xerrada a "Es Pinzell'  (c/Caputxines, Palma) el proper dijous 2 d'octubre a les 20h. La duran a teme dos membres del col·lectiu moviments.net i es parlarà dels mecanismes de funcionament de la banca, els diners i la crisi financera. S'explicarà també l'acció d'Enric Duran i les raons que l'han motivat.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars