Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

40

magi | 28 Març, 2009 09:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


Avui fa 40 anys que, gràcies a la llavoreta i a la floreta dels meus pares i superada la cursa entre els milions d'espermatozoides, vaig arribar a aquest planeta anomenat Terra. Aquell any passaren algunes coses igual d'interessants: A Barcelona Lluís Llach s'estrenà en solitari al Palau de la Música Catalana; Joan Carles de Borbó fou designat successor del dictador Franco en la direcció de l'Estat Espanyol, a títol de rei i amb el títol provisional de príncep d'Espanya; a Califòrnia l'equip dirigit per l'informàtic Leonard Kleinrock envià el primer missatge electrònic d'un ordinador de la Henry Samueli School of Engineering and Applied Science (Los Angeles) fins a un altre situat a l'Stanford Research Institute (prop de San Francisco), a través d'Arpanet, l'embrió d'Internet; Al mar de la Tranquil·litat (la Lluna) el mòdul lunar "Eagle" de la nau Apollo 11, llançada per la NASA, hi aterrà amb èxit amb dos dels tres tripulants; per primera vegada l'home trepitja un astre distint de la Terra.
 
Des de fa alguns dies no som a casa. Som a Barcelona a l'assemblea general dels partits membes de l'Aliança Lliure Europea. Esper publicar algun post amb les fotos i la informació d'aquestes jornades.

Categoria: Magí. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars