Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

PSM: Assemblea d'ALE i correfocs

magi | 26 Març, 2009 20:30 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com


El secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, el diputat del PSM-EN per Menorca, Eduard Riudavets, i jo mateix com a secretari de relacions polítiques del PSM, participarem a l'Assemblea General de l'Aliança Lliure Europea, que se celebra entre el 27 i 28 de març a Barcelona.
 
L'Aliança Lliure Europea és un partit europeu integrat per partits nacionalistes i progressistes de diferents nacions sense estat de la Unió Europea (Països Catalans, Escòcia, País Basc, Gal·les, Galícia, Occitània, Flandes...). El PSM-EN és membre de ple dret de l'ALE des del mes d'abril de 2008. Els eurodiputats de l'ALE formen grup parlamentari amb els Verds europeus.

El PSM-EN presentarà demà divendres, a l'Assemblea General de l'ALE, una moció perquè el Parlament Europeu, a través de l'ALE, reconegui l'especifitat de la figura dels focs a la Mediterrània, i es puguin conservar els correfocs, així com els coneixem. Biel Barceló serà l'encarregat de defensar aquesta moció (document adjunt).

L'Assemblea General es tancarà dissabte dia 28, amb la celebració d'una cimera de ministres regionals dels partits de l'ALE que formen part de governs regionals d'arreu de la Unió Europea. A aquesta cimera hi participarà, en representació del PSM-EN, el conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori del Govern de les Illes Balears, Biel Vicens.

D'altra banda, el dijous 26 tengué lloc l'Assemblea General d'EFAY (Joves d'ALE), en la qual participà una delegació dels Joves d'Esquerra Nacionalista (JEN-PSM), encapçalada pel secretari general, Joan Ferrà.

Categoria: PSM-Entesa, PSM i Europa. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars