Menu:

Presentació

Home perplex del segle XXI, nascut al 1969. Nacionalista, ecologista i socialdemòcrata. Secretari de relacions polítiques de la Federació PSM-ENTESA (PSM-Entesa, PSM-Més per Menorca i Entesa d'Eivissa). Membre de l'executiva de MÉS per Mallorca. Tècnic en electrònica de Telecomunicacions.

Darrers articles- 784 anys arribada Jaume I a Mallorca- #2anysdePP #PlantemCara amb @MESperMallorca- Presentació del llibre "El fracàs d'Espanya"- Homenatge a Josep M. Llompart- Visita guiada per La Llotja i La Seu #Palma- Acte final del Correllengua 2013- Primer de Maig: Lluita pels teus drets- Els serveis socials a debat- Protegim Es Jonquet!- Illes de futur: experiències de resiliència a Mallorca- #20M Prou repressió i retalls del Govern- Calçotada PSM-ENTESA- #GOB #mallorcablackout- Manifestació 10M a Palma- #NoDevemNoPagam #SumamPerMallorca #EmiliDarder

Categories

Articles d'opinió [105]
BLOC Mallorca [245]
BLOC Palma [90]
Coalició MÉS per Mallorca [221]
Eleccions 2011 [169]
Fundació E. Darder [25]
General [460]
Magí [484]
Mallorca+Palma Ara [94]
PSM i Europa [108]
PSM-Entesa [769]
Torxa Digital [31]
TV3: com sempre! [36]
Unitat per les Illes [44]

CercadorVisitants


Facebook Twitter
Instagram YouTube
Linkedin Bloc BalearWeb
Correu Feed

Et convid a visitar:

Carod-Rovira, volem veure TV3!

magi | 26 Juny, 2009 20:00 | del.icio.us latafanera.cat facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Els Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM han demanat al vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira, la continuïtat de l’emissió sense retallades de TV3.  Els joves han reivindicat el seu dret a veure TV3 mitjançant un acte amistós de distribució d’una carta a la xerrada que Carod-Rovira va fer ahir horabaixa a la seu de l’Institut Ramon Llull a Palma. Els JEN-PSM han manifestat així la seva preocupació per la situació creada arrel de la desconnexió de TV3 a principis del mes de juny.  

Josep Lluís Carod Rovira ha rebut als Joves d’Esquerra Nacionalista i els hi ha manifestat la seva voluntat de reconduir aquest tema per poder rebre amb normalitat totes les cadenes en llengua catalana.  

Aquest acte es troba dins el marc de la campanya VOLEM VEURE TV3!!! CAP RETALLADA! que els Joves d’Esquerra Nacionalista estan duent a terme. A més de l’entrega del manifest al vicepresident de la Generalitat de Catalunya, tenen en marxa una campanya de marxandatge i una xerrada organitzada per dilluns dia 29 de juny a les 19.30h a la seu del PSM de Palma, C/ Isidoro Antillón núm. 9, baixos, sobre QUÈ PASSA A TV3? DEBAT SOBRE LA SITUACIÓ A IB3 I TV3 on Maties Salom i Damià Perelló exposaran la situació jurídica en que es troben IB3 i TV3.    

Categoria: PSM-Entesa, TV3: com sempre!. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.

Amb suport per a Gravatars